BG online

Vesti

Muzički spektakl 29. januara u Beogradu

Nataša Bekvalac i Toni Cetinski pripremaju nastup kojim će iznenaditi sve

Najveće zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije okupiće se  na prvoj regionalnoj dodeli muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) 29. januara u Štark Areni kada će više od 60 poznatih ličnosti učestvovati u programu koji će trajati oko 4 sata. Osim dodele više od 30 priznanja, u revijalnom delu svečane ceremonije, najveće regionalne muzičke zvezde izvešće specijalno osmišljenje i režirane nastupe samo za ovu priliku. Organizaciju i produkciju MAC-a potpisuje Skymusic koji najavljuje da će po prvi put za ovaj događaj upotrebiti celokupnu svoju produkcionu opremu, pa će tako na sceni Štark Arene biti moguće baš sve!
-Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena i koliko sam počastvovana što sam deo ovako velikog projekta i što sam odabrana, na neki način, tako da meni jedino preostaje da se jako dobro pripremim za tih mojih pet minuta, da se prikažem u najboljem mogućem svetlu i da to bude ne samo moj mali trijumf pred publikom, nego i pred samom sobom- rekla je Nataša Bekvalac najavljujući da će na MAC-u pobediti samu sebe, jer je, osim aviona, njen najveći strah – scena!
-Svaki moj nastup je neka mala pobeda, a ovo će biti najveća- dodala je Nataša.
Nataša je u intervjuu otkrila i pojedine detalje svog nastupa na MAC-u:

Da će biti deo najvećeg regionalnog muzičkog spektakla ranije su potvrdili Bajaga, Van Gog, Petar Grašo, Željko Joksimović, Sregej Ćetković, Karolina Gočeva, a tokom novogodišnjih praznika objavljeno je da će i Toni Cetinski nastupati na MAC-u.
-Siguran sam da će MAC biti muzički događaj godine u regionu. Nastupaju moje drage kolege iz svih zemalja regiona, to su sve najbolji regionalni izvođači, a produkcija je takva da će sve biti moguće. Na bini MAC-a publika od mene može očekivati vrlo zanimljiv i zahtevan nastup zbog kojeg ću u januaru provesti puno vremena u Beogradu. Veoma se radujem ceremoniji dodele priznanja. Regionu je zaista bio neophodan ovakav događaj- rekao je Cetinski.
Publika iz celog regiona ima priliku da na sajtu MAC-a https://musicawardsceremony.com/page–kategorije-nominacija glasa za svoje omiljene izvođače.  Više od 250 nominacija raspoređeno je u 13 kategorija, a organizatori su objavili da je samo u prvom danu glasalo preko 300 000 ljudi iz gotovo svih zemalja sveta.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Recept šefa kuhinje beogradskog restorana "Konoba kod Goce i Renata"…