BG online

Estetika

Holistički pristup, posvećenost i prefinjenost (MON SPA & BEAUTY)

Spa i Beauty rituali za telo i lice koje dugujete sebi

U centru Beograda nalazi se  nesvakidašnji kutak, prostor koji će vas inspirisati da doprete do samog centra vašeg bića.  Premium studio, MON SPA & BEAUTY  osvaja stilom, holističkim pristupom, posvećenošću i prefinjenošću.
“ONO ŠTO DUGUJEM SEBI…” je filozofija pristupa kojim odiše ovaj čarobni kutak. Podseća nas na one važne životne momente u ovom brzom vremenu, na odgovornost prema nama samima, zdrav odnos i negovanje našeg, kako telesnog i mentalnog, tako i emotivnog i duhovnog bića kroz razne tradicionalne i savremene spa rituale, masaže i tretmane za lice i telo. I to je upravo holistički pristup –  celovit, personalizovan pristup telu i duhu kao biću, kroz terapije i razne tehnike, specijalno napravljene sinergije aromaterapeutskih ulja, muziku i kristale sa isceljujućim vibracijama, kojima se poboljšava opšte stanje organizma, jača imunitet, smanjuju hronični bolovi, uklanjaju tragovi stresa i napetosti .
Posebno koncipiran, intiman i tih prostor, prijatan je ambijent gde ćete provesti kvalitetno vreme. Eteričnost i unikatnost šire se prostorom i vode nas na malo putovanje svih čula: inspirisane različitim delovima sveta, svaka soba je mali univerzum za sebe.
U raju Dalekog Istoka, osećaćete se kraljevski – terapeuti će vas povesti u svet tretmana koji vode poreklo iz Indonezije, Indije, Kine, kao što su Java-Kuno (terapeutska masaža sa ostrva Jave), Hot Stone masaža (sa vulkanskim kamenjem sa Balija), Aromaveda (Luksuzna Ayurveda), Aromadara (sa specijalanim ritualom Shirodhare iz Indije), masaža refleksnih tačaka stopala (poreklom iz Kine), razne blagotvorne kupke, tretmani i rituali za telo inspirisane blagodetima prirode sa eko sertifikovanim proizvodima.
Vedrinu i potpuni mir, svakako će vam vratiti poseta sobi Francuska Provansa. To je pravo prefinjeno mesto za holističku terapiju eteričnim uljima – Absolutna Aromaterapija u Mon Spa stilu, odlična nežna strategija i lek protiv stresa, anksioznosti i nesanice.
Soba uređena tako da doprinese tome da se osećate kao šarmantna Parižanka je elegantno opremljen prostor, prefinjen i kreiran da oslobodi gracioznost i lepotu žene i nosi naziv Pariski stil. To je posebno rezervisan prostor za tretmane lica sa jedinstvenom 100% organskom kozmetikom francuskog brenda PHYT’S, koje jedino možete doživeti u MON SPA & BEAUTY i nikako ne možete odoleti da probate, a kad jednom osetite čari i benefite, trajno nastavljate. Uz lepotu i gracioznost tela ide i lepota i gracioznost duše koju, specijalizovani terapeuti oslobađaju sa Mon Wellness programom za balans energije.
U Mon Lounge zoni je mesto za odmaranje uz zdrav napitak pripremljen specijalno za vas, dok je Mon Boutique kutak u kojem ćete pronaći proizvode koji će produžiti jedinstveni Mon doživljaj i preneti ga i u vaš dom.
A pre svega, posetom MON SPA & BEAUTY Premium studija, stiče se utisak i budi osećaj da je to upravo vaš dom, vaše mesto za čarobne životne trenutke ispunjene odgovornim zdravim odlukama.
I  moglo bi se još mnogo pisati o ovom novom i zaista jedinstvenom mestu, njegovoj filozofiji i stručnom pristupu idejnog tvorca i svih terapeuta, velikom izboru blagotvornih tretmana, posvećenom stilu i impresiji koju ostavlja. Ali, najbolje je i upečatljivije je doživeti sve lično. Upravo je sada vaš trenutak.

Mon Spa & Beauty se nalazi u centru Beograda, ulica Dečanska 21/1.
Vaš tretman možete zakazati tel. 063/585-532
Do kraja godine je aktuelan popust od 30% na sve tretmane.

Web: www.monspa.rs
FB: MonSpaBelgrade
IG:  Mon Spa and Beauty Belgrade

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Život pod teretom teških emocija Bilo je mnogo emocija tog…
error: