fbpx

BG online

HOTELI

Moderan i udoban hotel u centru Beograda (Hotel Argo)

Najlepše je kad vas gosti hvale

U centru grada, blizu glavnih turističkih atrakcija, nalazi se moderno opremljen hotel Argo. Ovde rado odsedaju gosti koji posećuju Beograd turistički ili poslovno. Tek nekoliko koraka od ovog hotela nalazi se Cvetni trg, omiljeno mesto za opuštanje uz kafu, hladno pivo ili čašu dobrog vina, dok je preko puta jedan od najlepših parkova u gradu, idealan za opuštanje i kratak predah.

Odlična povezanost s aerodromom

Trg Republike, Knez Mihailova ulica, Muzej Nikole Tesle, Hram Svetog Save i Kalemegdan su na svega desetak minuta hoda od hotela Argo koji je fantastično povezan sa aerodromom budući da se autobuska stanica od koje kreće autobus A1 i vozi sa/do aerodroma, nalazi na 5 minuta hoda od hotela.

Parking nije problem

U blizini hotela Argo nalazi se i javna garaža, a ljubazno osoblje ovog hotela koje gosti uvek ocenjuju najvišim ocenama im je na raspolaganju u svakom trenutku kako bi im boravak u Beogradu bio prijatan, koristan i zabavan.

Udobnost na prvom mestu

Hotel Argo ima 20 soba koje su moderno uređene, dok je zelena boja  njihov zaštitni znak. Iako se hotel nalazi u samom centru grada svi gosti u njemu spavaju mirno i bezbrižno zahvaljujući dušecima visokog kvaliteta, enterijeru koji odiše toplinom, prijatnim bojama koje opuštaju i vrhunskoj zvučnoj izolaciji.

Sobe

Sve sobe su dvokrevetne (francuski krevet ili dva odvojena ležaja) namenjene za jednu ili dve osobe, sadrže besplatno sef koji je na raspolaganju gostima, smart TV, internet, mini bar i centralnu klimu kojom gosti mogu upravljati po sopstvenom nahođenju i kontrolisati temperaturu.
Hotel Argo je dobio najviše ocene gostiju na OTA sajtovima  (ocena na Booking-u za osoblje 9.8, dok je ukupna ocena na Bookingu 9.4).

Seminari i radionice

Hotel Argo pored usluge smeštaja ima u svojoj ponudi i multifunkcionalnu salu koju klijenti ili gosti mogu koristiti za sastanke, radionice, seminare i obuke. Kapacitet sale je do 45 mesta, a opremljena je projektorom, smart tv-om i flip chart tablom, kao I tehničkom podrškom.

Idealna ponuda za letnji odmor u Beogradu uz 50% popusta!

Ovog leta gosti u hotelu Argo mogu boraviti uz sjajnih 50% popusta. Iskoristite pogodnosti i uživajte u odmoru u centru Beograda!
Više o promo paketu: www.argohotelbelgrade.com/rs/vasa-idealna-ponuda

Više o hotelu Argo: www.argohotelbelgrade.com
Adresa: Kralja Milana 25, Beograd
Telefon: 381 11 36-40-425
email: reservations@argohotelbelgrade.com

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Promena je jedino stabilno stanje Važno je razumeti da je…
error: