BG online

Sajam automobila
Estetika

Moćno popunjavanje bora

KREME SA HIJALURONOM

Eucerin® Hyaluron-Filler linija sadrži preparate za osnovnu i unapređenu antiage negu za sve tipove kože, kao i jedinstvene preparate koji istovremeno obezbeđuju ujednačavanje tena i borbu protiv bora i ostalih simptoma starenja kože.
Proces starenja kože počinje između 20. i 30. godine. Koža stari na različit način. Stručnjaci se slažu da za prevenciju nikad nije rano ukoliko izaberete antiage preparate koji obezbeđuju pre svega hidriranje kože. Takvim preparatima pripadaju kreme iz Eucerin® Hyaluron–Filler linije.
Hijaluronska kiselina je osnovni sastojak ovih preparata, prirodno se nalazi i u našem telu, a posebno u koži. Tokom godina nivo ove supstance opada, a prvi simptomi starenja kože koji se iz tog razloga pojavljuju su male bore oko očiju. Efikasnost Eucerin® Hyaluron–Filler linije počiva na osobini hijaluronske kiseline da vezuje velike količine vode i time popunjava bore i daje koži mladalačku jedrinu. U svojim Hyaluron–Filler preparatima Eucerin® koristi autentičnu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja ovim preparatima daje moć da hidriraju kožu i bore se protiv starenja kože na površini, gde se simptomi uočavaju, ali i duboko u koži, gde proces starenja započinje.
Hijaluronska kiselina trenutno jeste najefikasnije sredstvo borbe protiv starenja. Ali, nije svaka hijaluronska kiselina jednako efikasna, niti pruža jednako trajanje efekata.
Hijaluronska kiselina je molekul velike mase i zato teško prodire duboko u kožu. To znači da se efekti hijaluronske kiseline, odnosno preparata sa hijaluronskom kiselinom može završiti na površini kože, bez dejstva u dubinskim slojevima gde proces starenja u stvari počinje.
Nakon opsežnih istraživanja ove oblasti, Eucerin® istraživački centar je patentirao kombinaciju hijaluronske kiseline dugog lanca, velike molekulske mase, koja deluje u gornjim slojevima kože popunjavajući bore i hidrirajući kožu na površini, sa hijaluronskom kiselinom kratkog lanca male molekulske mase, koja prodire dublje u epidermalne slojeve i deluje baš tamo gde se stvaraju bore, stimulišući hidrataciju kože iznutra i povećavajući njen volumen. Formulacija Eucerin®Hyaluron–Filler preparata obogaćena je bioaktivnim saponinom koji stimuliše prirodan proces stvaranja hijaluronske kiseline u koži.
Redovnom primenom ovih preparata koža je optimalno hidrirana i osnažena za borbu protiv simptoma starenja na svim nivoima i na duge staze.Istraživački centar u saradnji sa vrhunskim estetskim dermatolozima pokazao je da redovna, dnevna primena Eucerin®Hyaluron-Filler preparata produžava efekat injekcija hijaluronske kiseline i povećava hidriranost kože.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
OTVORITE NOVE MOGUĆNOSTI I RECITE ZBOGOM STARIM EMOCIJAMA Potrudite se…