fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Moć isceljenja u homeopatiji

Pokrenite unutrašnju snagu, inteligenciju i energiju

Isceljenje je mnogo veće i značajnije od lečenja. Ono zahteva praćenje prirodnih zakona, pokretanje sopstvenih mehanizama i promene na svim nivoima postojanja. Od telesnog, preko emotivnog, mentalnog, sve do duhovnog, jer se smatra da je fizički nivo samo materijalna manifestacija duhovne stvarnosti. Pošto svi ti nivoi spadaju u neodvojivu celinu našeg bića, međusobno se prožimaju, tako bolest ne može postojati samo na jednom od nivoa, već zahvata sve, bez obzira da li je nama to vidljivo ili nije. Ono što se dešava u umu, preslikava se i odražava na naše telo i obrnuto. Iz tog razloga je nemoguće postići isceljenje ako ne sagledamo i ne delujemo na pokretanje svih ovih nivoa.

Pokrenite sebe

Pojam lečenja označava delovanje direktno na bolest, eliminaciju, supresiju ili ublažavanje simtoma, dok isceljenje podrazumeva delovanje na sam uzrok bolesti. Isceljenje transformiše naš život, donosi nam osećaj unutrašnjeg mira, blagostanja, snage, što utiče na sve aspekte našeg života, posao, međuljudske i partnerske odnose.
U homeopatiji se polazi od tog stanovišta da bolest nije nešto što je isključivo materijalne prirode, već dinamičke i tako joj treba i pristupiti. Ne postoji ništa moćnije od pokrenute unutrašnje snage i inteligencije, te vitalne energije ili dinamičke sile koja je nosilac samog života.
Da bi se postigao bolji efekat u radu s ljudima i u unapređenju njihovog zdravlja, potreban je veliki rad na sebi i sopstvenom zdravlju. To podrazumeva i suočavanje sa svojim deluzijama, pogrešnim percepcijama, obrascima ponašanja, emocijama, traumama, starim i novim ranama. To dovodi do drugačijeg sagledavanja prvenstveno sebe i donosi trajne promene. Izoštrava našu percepciju, pomaže da dublje i realnije sagledamo prvenstveno sebe, a zatim i druge. Takođe, razvija i saosećanje, koje je jedno od ključnih faktora u odnosu sa klijentom… jer kako da pomognemo osobi koju ne razumemo i ako nemamao istinsku želju da to uradimo?

Kako da nekom bude bolje?

Da bismo mogli da pomognemo osobi, potrebno je da zadobijemo njeno poverenje. Što nije uvek jednostavno. Jako je važno uočavati i razumeti neverbalne i verbalne signale. Često se dešava da se neverbalni signali ne slažu sa onim što osoba priča. Emocionalno stanje čoveka utiče na ranjivost njegovog isceliteljskog sistema. Zato je važno da osoba oseti našu podršku. Isto tako, ljubav, podrška i pažnja bližnjih mogu biti velika potpora i pomoć kod oporavka od raznih bolesti. Kad osobi pomognete da se oseća bolje, ona će i biti bolje.

Otkrivanje sebe

Kad neko dođe kod homeopate na konsultacije, osoba koja sedi ispred nas, mora da oseti da je zaista razumemo i da nam može otvoriti najdublje, najskrivenije i najranjivije delove sebe. Upravo ti detalji vode do srži nečijeg bića, a ta srž nam je ključna i vodić u odabiru sredstva koje će podstaći isceljenje. Kad dotaknemo tu srž, kad je razvežemo, osvestimo, tek onda dobijamo pravi ključ za pokretanje magičnog mehanizma. Kad se mehanizam lagano pokrene, sve se menja. I percepcija i emocije i reakcija. Menja se i naše telo, njegova energija, menja se svest i više ništa nije isto kao pre… To je moć isceljenja homeopatije…

Suzana Đokić
Kontakt: info@svethomeopatije.rs
www.svethomeopatije.rs
Pratite Homeopatsko-holistički centar Homeocare i na FB strani: https://www.facebook.com/homeocare.centar/

Suzana Đokić, osnivač i vlasnik Homeopatsko-holističkog centra Homeocare u Beogradu.
Nakon završenih trogodišnjih studija iz klasične homeopatije u Beogradu, završava i dvogodišnju specijalizaciju više homeopasthih sistema i postdiplomske studije na The Contemporary College of Homeopathy iz Velike Britanije.
Od 2010. godine drži privatnu homeopatsku praksu u Beogradu.
Organizator je raznih edukacija i seminara, sarađuje sa velikim svetskim imenima u svetu homeopatije i još nekih tehnika holističkog lečenja. Od 2013. godine je koordinator nastave Contemporary College of Homeopathy na prostoru Balkana.
U svom radu koristi i tehniku Recall Healinga i quantum biofeedbacka na SCIO uređaju koji je pravo remek delo među biofeedback i biorezonantnim uređajima.

Intervju sa Suzanom Đokić:

Prognozirali su da nikad neće hodati i govoriti, a on je danas zdrav i nasmejan mladić…

Saveti Suzane Đokić:
Oporavak od stresa uz homeopatiju
Putovanje duše ka isceljenju
Povezanost tela i psihe
Šta se krije iza bolesti?
Emocionalni konflikt kao okidač za bolest
Drugačiji pristup zdravlju
Menopauza ne mora biti stresna
Zdrava, otporna i emocionalno stabilna deca

Knjigu S.N.Lazareva “Ozdravljenje duše” po ceni od 900 din+ptt troškovi možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Recepti i plan za trodnevni detoks "Ovaj plan podrazumeva tri…
error: