BG online

Lični razvoj

Mentalno čišćenje

Kako biti kapetan svog života?

“Osećaj sigurnosti i samopoštovanja isceljuje sve…”

Otvaranje podsvesti ljudskog uma mnogi pamte kao nezaboravno iskustvo.  Hipnoterapija je na zapadu odavno priznata kao metoda lečenja, ali ja ljude sa kojima radim nazivam klijentima, a ne pacijentima, dok sebe smatram njihovim vodičem ka dubljem nivou uma, desne hemisfere mozga, odnosno podsvesti.
Hipnoterapija je prirodna i bezbedna. Svaki čovek ima svoju jedinstvenu mapu uma, ličnu mapu pogleda na svet, neke svoje “džakove iz prošlosti”, ali i mehanizme navika, pa se i iz tih razloga u hipnoterapiji svakoj osobi prilazi drugačije.

Podsvest nikad ne spava

Emocije čoveka se smenjuju velikom brzinom na dnevnom nivou, a ceo sistem funkcioniše iznutra ka spolja. I dok tragamo za lakšim načinom da dođemo do sreće i radosti, naša podsvest neprekidno radi i nikad ne spava. Mi smo sami kreatori svog života, a imati sebe sa sobom, to je prava moć!
Naša podsvest uvek radi za nas i tu je da nas opomene i ponudi nam rešenje. Osećaj sigurnosti i samopoštovanja isceljuje sve. Mnogo se priča o ljubavi prema sebi, a ja volim da istaknem da je nemoguće da vas neko voli više od vas samih… Ali, desi se da vas neko oduševi i vi mu date stopostotnu moć, a sebe stavite negde daleko u ćošak. I naravno, kad sebe stavite na to mesto, imate i sve više sumnji…
Misao jeste početak svega, ali je misao ništa. Ona je najtananiji vid energije i mi joj dajemo moć. Mentalne procese u našem umu možemo da biramo, a dobra vest je da nikad nije kasno za to. Osnovni tretman hipnoterapije se sastoji od 4 tretmana koji se rade jednom nedeljno i time se zatvara prvi krug osnovnog mentalnog čišćenja. Hipnoza podrazumeva mentalnu budnost i tu nema nikakvog transa kao što neki zamišljaju ili su videli u nekim filmovima. Hranjenje uma direktnim pozitivnim sugestijama je najvažnija stvar jer ono u čemu smo stalno raste kad imate budan um. Onda možete lako da prekinete negativan fokus. Sve što jednom uspemo da uradimo uvek možemo da ponovimo. Na žalost, to važi i za negativne obrasce. U mom sistemu rada svi na kraju izlaze kao kapetani svog života. Ja mojim klijentima dajem kormilo u ruke, a kuda će sa svojim brodom njihov je izbor.

Tatjana Beočanin, hipnoterapeut

NAUČITE GOVOR VAŠE PODSVESTI

Na novoj radionici sa Tatjanom Beocanin 12. oktobra naučićete uz pomoć tehnike autohipnoze pravilan govor (simbole) vaše podsvesti.
Pravilnim koracima usvojićete nove ideje (uverenja) koji će vam dati željene rezultate, a kad ujedinite vašu svest i podsvest dobićete najbržu transformaciju!
Radionicu će Tatjana Beočanin održati u Beogradu 12.10.2019. od 11 do 15h. Broj učesnika je ograničen.
Vaše mesto možete rezervisati tel.065 5588818 do 09.10.2019

Hipnocentar Tatjane Beočanin možete kontaktirati telefonom 0655588818 i 011/2691719  ili mejlom beocanintatjana@gmail.com
Više o Hipnocentru: www.hipnozatatjana.rs
FB strana Hipnocentra: www.facebook.com/hipnozatatjana

Tatjana Beočanin je sertifikovani hipnoterapeut iz Beograda. Završila je školu hipnoze OHTC i dobila sertifikat američkog saveza za hipnoterapiju „National Board Of Hypnosis”. Ona je pre 15 godina odlučila da otvori vrata podsvesti ljudskog uma i pomoću hipnoze pomogne ljudima da prevaziđu svoje probleme i strahove. Prošla je školu hipnoterapije Džeralda Kora iz Floride i kod Božidara Grilca iz Slovenije, jedinog licenciranog predavača hipnoze na ovim prostorima.

Intervju sa Tatjanom Beočanin:

Upoznajte svoju podsvest (hipnoterapeut Tatjana Beočanin)

Tekstovi Tatjane Beočanin:
Ne potcenjujte snagu sopstvenih misli
Naučite da kontrolišete sopstvene misli
Ljubav prema sebi otvara sva vrata
Dozvolite sebi da osetite ljubav
Kako biti dobar čovek?
Naučite da koristite svoj um
Prevaziđite okupiranost sopstvenim mislima

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Jeftinija kirija u stanovima sa seniorima Zahvaljujući projektu Upravnog saveta…
error: