BG online

News

Međunarodna izložba pasa u Beogradu

Nagrade za najlepše, najbolje, najglasnije, najneposlušnije…

62. MEĐUNARODNA IZLOŽBA PASA SVIH RASA CACIB održaće se u nedelju 4. marta u halama 1 i 4 Beogradskog sajma. Ova izložba označava početak kinološke sezone u Srbiji. U takmičenju za titulu najlepšeg na svim izložbama registrovana su čak 1053 psa, a ocenjivaće ih 17 sudija iz devet zemalja – Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Rumunije, Mađarske, Nemačke, Rusije i Filipina. Na kraju manifestacije u centralnom ringu održava se Best in Show – izbor za najlepšeg psa izložbe.
U okviru manifestacije održavaju se i Agility Show – sportsko takmičenje vrhunski obučenih pasa, Junior Handling – izbor za najboljeg mladog vodiča psa kao i XIII Velika godišnja izložba pasa mešanaca, koju organizuje ORCA, neprofitna organizacija za poštovanje i brigu o životinjama. Po tradiciji, biraće se NAJmešanci u sledećim kategorijama: najkicoš, najumiljatiji mešanac ili mešanka, najglasniji mešanac ili mešanka, najčupaviji mešanac ili mešanka, najklempaviji mešanac ili mešanka, najneposlušniji mešanac ili mešanka, najlepši rep, najlepši par – dete i ljubimac i najsličniji lik – pas koji je najsličniji svom vlasniku. Glavna nagrada pripašće NAJmešancu 2018. godine.
ORCA ove godine uvodi još jednu kategoriju, a predloge za novu kategoriju možete dati na njihovoj fejsbuk stranici www.facebook.com/ORCASerbia. Pobednike u svim kategorijama očekuju vredne nagrade, pehari i medalje.
Na izložbi će učestvovati i NVO Alfa, nevladina organizacija posvećena dobrobiti životinja, koja će organizovati likovnu radionicu za decu, kao i Prihvatilište “Draževac”, koje organizuje udomljavanje životinja.
Organizator 62. CACIB-a je Kinološki savez Srbije.

Radno vreme manifestacije je od 7 do 17 h, ulaznica košta 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
„Volite da pevate? Igrate? Spremni ste da stvarate a cappella…