BG online

Estetika

Masažer od poludragog kamena žada, nezamenjiv beauty alat savremene žene

Žad roler je mala beauty sprava od poludragog kamena žada koja u sebi nosi  tajnu  staru hiljadama godina. Bogate lepotice sa Dalekog  Istoka su  koristile ovaj čudesni roler  kako bi istakle i negovale svoju  lepotu. Kinezi veruju da  ovaj poludragi kamen privlači bogatstvo i izobilje, ali i da će oni  koji  poseduju žad lako ostvariti unutrašnji mir i harmoniju. Postoji više boja ovog kamena, ali se zeleni smatra najdragocenijim i naziva se još i “carski žad”.

Smanjuje otok lica, zateže i podmlađuje kožu

Masažer Žad roler  se sastoji  od drške na koju su pričvršćena dva valjka različite veličine, jedan za čelo i obraze, a drugi, manji za predeo  ispod očiju. Upotrebom rolera od žada možete svakodnevno raditi limfnu drenažu lica koja će doprineti smanjenju otoka i podbulosti  lica, ali i osloboditi kožu od toksina. Ova masaža poboljšava cirkulaciju, zateže kožu, pomaže  da se smanje bore oko očiju i na čelu, ali i pruža  osećaj relaksacije i opuštanja.
Ako masažer koristite nakon nanošenja kreme pomoći će da koža boje upije preparat, a idealan je i za korišćenje preko maski za lice. Preporuka je da Žar roler držite u frižideru čime kako bi imao još bolji efekat protiv natečenosti, naročito ujutru, dok se kod upale sinusa preporučuje masaža preko suve, tople obloge. Nakon upotrebe Žad roler treba obrisati vlažnom krpom i odložiti ga, a po potrebi ga možete oprati u blagoj sapunici i osušiti.

Sertifikat o poreklu

Svaki komad Žad rolera je potpuno prirodan i unikatan, a uz poručeni Žar roler dobijate sertifikat o poreklu i autentičnosti proizvoda (originalan žad iz Kine). Idealan je za  putovanja, a ako ga izaberete za poklon nećete pogrešiti. Žad Roler  je u svetu proglašen  najpopularnijim  beauty ritualom u 2018, a koriste ga i mnoge svetske zvezde.

Žad roler po ceni od 3000 din+ troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Vreme je za mlađi izgled Estetski standardi u antiaging oblasti…
error: