BG online

Vesti

MARIJA ŠERIFOVIĆ nastupa na MAC-u

VIP ličnosti na crvenom tepihu u Štark Areni

 

“Kad sam prvi put čula za MAC, pomislila sam da je to fantastičan puder, međutim ispostavilo se da to nije to i sad sam presrećna što će konačno u Beogradu i regionalno da postoji jedna prava dodela nagrada u svim kategorijama”– izjavila je u šali Marija Šerifovic  i dodala “Jasno je kao dan da to bez mene proći neće!”

AC će na jednom mestu okupiti najveće zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, među kojima Marija nesumnjivo zauzima značajno mesto. Bajaga, Van Gog, Petar Grašo, Toni Cetinski, Željko Joksimović, Sergej Ćetković, Karolina Gočeva, Nataša Bekvalac i mnogi drugi popularni muzičari biće deo MAC spektakla, a njihovi nastupi specijalno su osmišljeni i režirani samo za tu priliku.

Na bini Štak Arene u produkcijskom smislu biće moguće sve, jer je MAC prvi događaj na kome će Skymusic iskoristiti kompletnu svoju produkcionu opremu. Tokom četvoročasovnog programa koji će uživo prenositi televizije sa nacionalnom frekvencijom iz zemalja regiona, biće dodeljeno više od 30 muzičkih priznanja, a mnogo VIP ličnosti prošetaće crvenim tepihom.  Publika iz regiona ima priliku da putem sajta www.musicawardsceremony.com glasa za svoje favorite i time im poveća šansu da uđu u istoriju kao prvi dobitnici MAC priznanja. Oko 250 nominacija raspoređeno je u 13 kategorija, a do sada je pristiglo preko pola miliona glasova.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Naučite kako da privučete srodnu dušu Da biste privukli nekog…