fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Regulišite ciklus, vratite energiju i povećajte plodnost

Peruanska maka za bolji kvalitet života

Peruanska Maka je čudesna biljka koja se u Andima uzgaja 4000 godina, a njeno blagotvorno dejstvo na organizam je izuzetno. Povećava fizičku izdržljivost i energiju, otklanja hronična stanja umora i stresa, podstiče memoriju i mentalne sposobnosti, smanjuje depresiju, anksioznost, umanjuje simptome PMS-a i menopauze (valunzi, noćno preznojavanje, suvoću vagine, promene raspoloženja i depresija).

Efikasno ublažava simptome poremećaja hiper/hipo tiroidizma, anemije, endometrioze, raznih cisti, osteoporoze i fibromialgije.
Ova biljka stabilizuje nivoe testosterona i estrogena, povećava plodnost i libido oba pola, broj i pokretljivost spermatozoida i odličan je afrodizijak.
Sportistima Maka donosi brz i trajan rezultat u vidu čvršće mišićne mase, veće izdržljivosti i brzog oporavka od treninga, a generalno doprinosi bržoj i boljoj regeneraciji kože, kose, kao i celokupnog organizma.

ZAŠTO GELATIZOVANA MAKA?

Sirove skrobne namirnice nisu svarljive, pa samim tim dejstvo gelatinizovane make je mnogo izraženije, pa tako jedna kutija Nuestra Maca menja 3 do 5 pakovanja sirove Make. Proizvodi Nuestra Maka dolaze direktno od proizvođača, izuzetnog su kvaliteta i kao takvi jedinstveni na svetskom tržištu. Svež plod make brenda Nuestra Maka se suši potpuno prirodno, na suncu i nakon procesa gelatinizacije ova organska i jedinstvena maka dospeva u praktično pakovanje koje sadrži 30 kesica od po 5 grama što je preporučena dnevna doza.

Maka za sve generacije

Nuestra Maca Blend (mešavina) nastao je prirodno dobijenom mešavinom 6 sorti peruanske Make. Mogu je koristiti pripadnici oba pola i svih uzrasta. Neguje endokrini sistem i optimalizuje rad svih žlezda, podiže imunitet, energetski nivo i fizičku izdržljivost, povećava libido, seksualni potencijal i plodnost oba pola, pospešuje pravilan fizički i mentalni razvoj dece, okrepljuje organizam, reguliše metabolizam, podmlađuje kožu i kosu, pospešuje rad mozga i memorije, umanjuje stres i prirodan je antidepresiv.

Maka za žene

Crvena Nuestra Maka je pravi saveznik žena jer ovaj eko tip peruanskog korena ženama pruža potpuni hormonalni balans, podiže imunitet, nivo energije i vitalnosti. Otklanja brojne posledice PMS-a, utiče na regularnost ženskog perioda i dobro raspoloženje, ublažava simptome bolesti hashimoto, endometrioze i policističnih jajnika, podstiče libido i idealno stanje za začeće ploda, ubrzava metabolizam, stabilizuje lučenje TSH, estrogena i nivo glukoze u krvi, reguliše rad štitne žlezde, minimalizuje posledice menopauze, čisti lice od akni i pomaže bržu i bolju regeneraciju kože, kose i noktiju. Podstiče pravilnu sintezu gvožđa, magnezijuma i kalcijuma, pomaže u lečenju anemije.

Maka za muškarce

Crnu Nuestra Maku koriste pretežno muškarci ali je mogu piti i žene, posebno ako je akcenat na poboljšanju mentalne i fizičke sposobnosti. Ne preporučuje se mlađima od 18. godina. Ona pospešuje memoriju, koncentraciju i efikasnost učenja i telesnu inteligenciju. Najefikasniji je eko tip po pitanju podizanja nivoa imuniteta, potencije, seksualne želje i plodnosti kod muškaraca. Efektno stabilizuje nivoe testosterona, hormona rasta, TSH, holesterola i glukoze u krvi. Crni koren Make je omiljen u profesionalnom sportu i među poznatim ličnostima širom sveta. Apsolutni je pobednik u koncentraciji Makaena, ubedljivo najskuplja sorta i najteža za uzgoj.

Za dobar san

Maka osetno balansira rad metaboličkih i drugih procesa, ublažava različita stresna stanja i omogućava visok kvalitet regeneracije organizma tokom sna. Iz tog razloga, ona je u Holandiji i skandinavskim zemljama dobila epitet “najvećeg prijatelja žena”.

Kako konzumirati Maku?

Osobe koje prvi put piju Maku, ne bi trebalo da prekorače dnevnu dozu od 2,5 grama tokom prve nedelje upotrebe kako bi se izbegle moguće smetnje u probavi. Nakon toga može se preći na preporučenu dozu od 5 gr dnevno. Idealno je konzumirati Nuestra Maku rastvorenu u smutiju, šejku, mleku, soku, ili vodi. Neophodno je promešati tečnost 1 minut ili kratko blendirati kako bi se prah rastvorio, potom popiti sadržaj od 1-2dl pripremljenog napitka nakon doručka, pred trening, učenje ili bilo koju povišenu fizičku ili mentalnu aktivnost. Na svaka dva meseca preporuka je da se napravi pauza od dve medelje u konzumiranju make kako bi dala najbolje rezultate ili se smanji unos na 4,5 dana u nedelji.
Proizvode Nuestra Maca čine praktična pakovanja organske, gelatinizovane crvene, crne i mešane Make. Proizvodi Nuestra Maca su u ponudi u praktičnom pakovanju gelatinizovane Crvene, Crne i Blend Make, a u svakoj kutiji nalazi se 30 kesica sa po 5g Make.

Proizvode Nuestra Maca možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
Cena MAKE BLEND je 1540 dinara + troškovi dostave
Cena CRVENE MAKE  je 1890 dinara + troškovi dostave
Cena CRNE MAKE  je 2360 dinara + troškovi dostave
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
    Kad ljubav postane igra, tada svi gube- kaže svetski…
  error: