BG online

Sajam tehnike
Estetika

Losion sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada

Nega uz Niveu

Novi NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada ima formulaciju koju koža brzo upija, a obogaćena je prefinjenim mirisom pomorandžinih cvetova i negujućim uljima.
„Razvili smo laganu i jedinstvenu formulaciju jer smo želeli da predstavimo proizvod za negu koji koža brzo upija, a koji će goditi i telu i čulima“- objašnjava Sabin Šulc, menadžer laboratorije Odeljenja za razvoj NIVEA proizvoda za negu tela. Na osnovu temeljnih istraživanja i aktuelnih trendova pažljivo su odabrani sastojci, dragocena ulja i jedinstveni miris cvetova pomorandže.
Ovaj miris je poznat po krepkim i slatkastim notama i asocira na svežinu, dobro raspoloženje i blagostanje. Dobija se od cvetova pomorandžinog drveta, poznatog i kao drvo gorke pomorandže, koje uglavnom raste u zapadnoj Indiji, istočnoj Africi i Himalajima.
Gornje note NIVEA losiona za telo bogatog uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada sadrže kombinaciju mirisa sorbeta od limuna, sveže pomorandže i vodenog bambusa. Srce mirisa čini buke pomorandžinog cveta, senzualni neroli i bela magnolija, dok su donje note obogaćene mešavinom puderastih akorda i mirisa drveta kašmira i kreme od sandalovine. NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada ugađa svim čulima i pruža uživanje u nezi uljima. Formulacija koju koža brzo upija dubinski hidrira kožu duže od 24 sata.

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Partnerski odnos u drugom planu Malo se govori o tome…