fbpx

BG online

Vesti

Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti

Izložba mešanaca, događaj za celu porodicu

U nedelju, 17. novembra 2019. godine, u hali 1 Beogradskog sajma, Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA, organizuje XIV Veliku godišnju izložbu pasa mešanaca uz podršku Kinološkog saveza Srbije i Beogradskog sajma. Prijave učesnika su otvorene do 15. novembra, a više informacija o prijavi za Izložbu možete naći na sajtu www.orca.rs.
Ovogodišnju izložbu prati slogan „Ljubav, sreća i mešanac se ne mogu kupiti!“, čime ORCA želi da ukaže na to koliko su mešanci posebni i unikatni, kao i da podstakne buduće odgovorne vlasnike da naprave superherojski podvig i usvoje napuštenog mešanca.
Program izložbe počinje u 11 časova. Pored tradicionalnog izbora najkicoša, najneposlušnijeg, najklempavijeg i drugih naj-mešanaca, posetioci će moći da pitaju veterinara sve što ih zanima o zdravlju svog ljubimca i da se oprobaju u sportskoj veštini Agility. Kako bi sve uspomene sa Izložbe bile sačuvane, biće organizovano i fotografisanje sa ljubimcima.
Za najmlađe posetioce izložbe, uzrasta od 6 do 12 godina, organizovano je druženje u okviru Dečjeg kluba ORkiCA! Skulpture pasa od recikliranog materijala i crtanje portreta pasa – NAJtakmičara, samo su deo zabavnih aktivnosti koje je ORkiCA pripremila. Mališani će zajedno odabrati i NAJmešanca po svom izboru i tako učestvovati u dodeli nagrada!

Poruka izložbe mešanaca

Izložbom pasa mešanaca ORCA želi da pokaže koliko su mešanci posebni, kao i da podstakne buduće odgovorne vlasnike da usvoje baš mešanca. Odgovorno vlasništvo predstavlja brigu i ljubav koje pružamo ljubimcu, adekvatnu ishranu i smeštaj, kao i obavezno obeležavanje, vakcinaciju i sterilizaciju. Na ovaj način odgovorni vlasnici doprinose rešavanju širih društvenih problema poput problema napuštenih životinja i ugrožavanja bezbednosti.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Stalna želja za usavršavanjem i traženjem odgovora na pitanje kako…
error: