BG online

Lični razvoj

Ljubav prema sebi otvara sva vrata

Emocije ne možete prevariti

Kažete li nekad kad vas pitaju šta vam, što ste zamišljeni ili tužni “Nije mi ništa”, dok se u sebi tresete i najradije biste se sakrili u neki ćošak?
Ono što nikad ne možemo da prevarimo su naše emocije. Postoje oni koji su uvereni da nemaju problem, a pri tom osećaju veliku tugu i prazninu. Svako od nas zna sopstvenu istinu, svako ima unutrašnji glas i unutrašnji razgovor.
Kad neko dođe na hipnoterapiju da otkloni anksioznost prvo mu kažem da se nećemo baviti stanjima već promenom kako bi postao siguran u sebe, zavoleo sebe i birao samo one misli koje će mu donositi mir i samopoštovanje.

Kako do promene?

Najvažnije je shvatiti da svaka promena kreće iznutra i od vas. Šta god da je vaš problem potrebno je da obratite pažnju na svest o sebi i svoje misli koje su u većini slučajeva negativne.
Svako ko prođe “mentalno čišćenje” na hipnoterapiji zna da je moć promene u njemu, nakon čega je u mogućnosti da shvati i sagleda sebe drugačije i oseti koliko može.
Ljubav prema sebi otvara sva vrata.

Na hipnoterapiji

Hipnoza je stanje uma i izgleda kao fizička opuštenost, ali istovremeno čovek na hipnoterapiji oseća mentalnu budnost. Jednostavnost ove tehnike je u tome da radite sopstvenim umom, dok vas terapeut sugestijama vodi na ona mesta koja su ključ nečeg što su uzroci vaše neprijatnosti i lošeg osećaja.
Ljudi malo pričaju o onome što osećaju, a ni ne znaju kako njihova negativna osećanja nastaju. I dok su na racionalnom nivou svesni toga da imaju problem, ono što je jače od njih se nalazi u podsvesnom delu uma koji ima ogromnu moć. Mozak čuva sva naša iskustva i doživljaje od rođenja do danas.
Od svojih klijenata ne prihvatam odgovor “Ne znam”. Ko će da zna nešto o vama bolje od vas samih? Ja sam tu da im budem vodič na njihovom putu promene nakon čega oni postaju kapetani svog života… jer mnogo je važno imati sebe sa sobom.

Tatjana Beočanin, hipnoterapeut
Foto: Dario Konstantinović

NAUČITE GOVOR VAŠE PODSVESTI

Na novoj radionici sa Tatjanom Beocanin 12. oktobra naučićete uz pomoć tehnike autohipnoze pravilan govor (simbole) vaše podsvesti.
Pravilnim koracima usvojićete nove ideje (uverenja) koji će vam dati željene rezultate, a kad ujedinite vašu svest i podsvest dobićete najbržu transformaciju!
Radionicu će Tatjana Beočanin održati u Beogradu 12.10.2019. od 11 do 15h. Broj učesnika je ograničen.
Vaše mesto možete rezervisati tel.065 5588818 do 09.10.2019

Hipnocentar Tatjane Beočanin možete kontaktirati telefonom 0655588818 i 011/2691719  ili mejlom beocanintatjana@gmail.com
Više o Hipnocentru: www.hipnozatatjana.rs
FB strana Hipnocentra: www.facebook.com/hipnozatatjana

Tatjana Beočanin je sertifikovani hipnoterapeut iz Beograda. Završila je školu hipnoze OHTC i dobila sertifikat američkog saveza za hipnoterapiju „National Board Of Hypnosis”. Ona je pre 15 godina odlučila da otvori vrata podsvesti ljudskog uma i pomoću hipnoze pomogne ljudima da prevaziđu svoje probleme i strahove. Prošla je školu hipnoterapije Džeralda Kora iz Floride i kod Božidara Grilca iz Slovenije, jedinog licenciranog predavača hipnoze na ovim prostorima.

Intervju sa Tatjanom Beočanin:

Upoznajte svoju podsvest (hipnoterapeut Tatjana Beočanin)

Tekstovi Tatjane Beočanin:
Ne potcenjujte snagu sopstvenih misli
Naučite da kontrolišete sopstvene misli
Dozvolite sebi da osetite ljubav
Kako biti dobar čovek?
Naučite da koristite svoj um
Prevaziđite okupiranost sopstvenim mislima
Mentalno čišćenje

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Zen je savremeni protivotrov za haos modernog života, a knjiga…
error: