fbpx

BG online

Vesti

Leto s Anđelkom Prpić na Tašmajdanu i Paliću

Popularna glumica Anđelka Prpić je glavni protagonista predstave “Šta me snađe” autora Nebojše Romčevića, dok režiju potpisuje proslavljeni glumac i režiser Branko Đurić Đura.
Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Joka je mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova (u kojima se našla) joj u tome pomaže stvarajući joj još veću konfuziju, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu…
-Kroz monodramu “Šta me snađe” susrela sam se sa temom sa kojom se, sigurna sam susreću mnoge žene, a to je pitanje morala! Šta je uopšte moral, u kojoj meri ga treba slepo slediti? Da li je vredno pobeći od sopstvenih ubeđenja? Imamo li svoja ubeđenja ili smo zavisni od okoline i sredine i svega sto nam se nameće? Žargonski rečeno, dati il’ ne dati? A šta je na tasu ponekad i “stočne” vage otkriću vam na sceni. Uzbuđuje me jako kada treba da oživim likove i teme u kojima se svi pronalaze. Zadatak mi nije lak, a to je da se uglavnom žene ali i muškarci poistovete sa mojim problemom na sceni-kaže Anđelka Prpić koja će “Šta me snađe” odigrati pred beogradskom publikom 13.jula na stadionu Tašmajdan, a 11. jula na Letnjoj pozornici Palić.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ne budite sebi najveća prepreka I vi možete da promenite…
error: