BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Leto na Kopaoniku

Sport, zabava i opuštanje

Kopaonik će i leta 2018. biti epicentar sporta, opuštanja i dobre zabave! Tokom vikenda će se od 27. do 29. jula na Kopaoniku održati dve sportske manifestacije koje pozivaju na druženje i zabavu- brdska trka „Trail race Kopaonik“ i  biciklistički maraton “Tri strane Kopaonika”, dok su pored glavnih dešavanja organizovani i razni dodatni sadržaji kao i aktivnosti za opuštanje i druženje.
Kad je „Trail race Kopaoniku“ u pitanju, možete izabrati između staze duge 7 i 15 kilometara. Prva je namenjena onima koji sport doživljaju kao vid rekreacije i uživanja, onima koji žele da uživaju u planinskom trčanju ili tek otkriju kako izgleda trčanje „van staze“ .
Staza duga 15 kilometara je namenjena onima koji imaju više iskustva i trčanje posmatraju kao način života. To ne znači da na ovoj stazi ne mogu da se okušaju i oni koji su tek odnedavno postali ljubitelji dugih pruga. Ili će tek postati…

Trka parova i biznis trka

Da trčanje ne bude monotono, u program su uvrštene timske kategorije kroz trku parova i biznis trku namenjenu kompanijama, a tu je i „Trail race Kids“, trka za najmlađe, podeljena na kategorije za decu od 2 do 12 godina.

Biciklizam

Ali, ove trke nisu sve što Kopaonik nudi tog vikenda! Biciklizam je aktivnost koja je zabavna, korisna i jedna od najlepših vidova rekreacije i zato vas i ove godine na Kopaoniku čeka biciklistički maraton „Tri strane Kopaonika“.  Ovo je manifestacija koja ne okuplja samo ljubitelje biciklizma, već sve one koji uživaju u prirodi, sportu i dobrom druženju. Bilo da planirate da vikend provedete sa porodicom, prijateljima ili u romantičnom okruženju, na Kopu vas čeka zabava na ovaj ili onaj način. Peto, mini jubilarno izdanje i ove godine će biti organizovano na tri staze. Mali maraton je prava mera za sve rekreativce i sve one koji su tek počeli da uživaju na bicikli. Staza srednjeg maraton je za one malo iskusnije, dok veliki maraton pruža uživanje svima onima koji žele da testiraju svoje granice. Ako želite da učestvujete u timu, možete se prijaviti za trku parova, a za one malo spretnije postoji i „Eliminator Race“. Ne morate čak ni da brinete kako da prevezete bicikl do Kopaonika – na samoj manifestaciji postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla, bilo za vas ili možda vaše klince.
Druženje na Kopaoniku trajaće 3 dana, a tu su i brojni izleti, događanja, Expo sajam opreme, muzički program, pasta party i još puno iznenađenja i prilika za druženje.

Prijavu za trke možete popuniti na sajtu www.prijavazatrku.rs a više informacija možete pogledati na zvaničnim stranicama trka www.tristranekopaonika.rs odnosno www.trailracekopaonik.com

Foto: Ivan Miladinović

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
U homeopatskoj ordinaciji Suzane Đokić Homeopatija predstavlja mnogo više od…