fbpx

BG online

Vesti

Lepota, raskoš i snaga ljudi na izložbi Ethnology people

Na platou ispred Umetničkog paviljona Cvijete Zuzorić 3. juna od 10.30h biće otvorena izložba fotografija „Etnology people“ koja je na programu Etnology Fest-a u organizaciji SuperStarCulture, a u saradnji sa Beogradskom tvrđavom.

Foto: Nebojša Babić, Pavel Surovi i Gabriel Motica

Posetioci će moći da uživaju u umetničkim fotografijama koje potpisuju čak četiri fotografa.
Izložba „Etnology People“ će prikazati lepotu, raskoš i snagu ljudi, nošnji i nematerijalnog kulturnog nasleđa Srbije, Rumunije i Turkmenistana.„Etnology People“ izložbu potpisuju četiri fotografa:
Gabriel Motica, fotograf iz Rumunije koji je objektivom svog aparata zabeležio autentične ljude iz Rumunije, njihove nošnje i bluze, zatim Pavel Surovi fotograf i direktor kulturnog centra Kisač, koji prikazuje Slovensku lepotu kroz svoj objektiv, Jelena Janković koja je umetnički fotograf i deo kreativnog tima ansambla „Kolo“ čije fotografije izgledaju kao da su uvek u pokretu, čak i kada stoje.
Autor fotografija je Nebojša Babić, jedan od najznačajnijih stvaralaca u oblasti fotografije u Srbiji, kome su inspiracija bile žene i nacionalne nošnje i nakit iz Turkmenistana – prošlogodišnji gosti Etnology Festa.

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Pravila za život voljenih i srećnih žena Najmudrija žena nikad…
error: