BG online

Vesti

Lena Kovačević vas poziva u bioskop

MANU MUNJA u bioskopima

Animirani film za decu MANU MUNJA stigao je u naše bioskope. Ovaj crtani film govori o porodici i poštovanju razlika kroz priču o maloj ptici, čiopi, koja živi sa jatom galebova. Glavni zaplet nastaje kada čiopa Manu upozna pripadnike svoje vrste i sazna da čiope i galebovi nisu u dobrim odnosima.
Crtani film MANU MUNJA sinhronizovan je na srpski jezik, dolazi iz studija za animaciju koji je poznat po specijalnim efektima za filmove „Dan nezavisnosti 2“, „The Grand Budapest Hotel“ i „White House Down“. Scenario je nominovan kao najbolji scenario za film na Međunarodnom festivalu animiranog filma FMX Festival u Nemačkoj i dobitnik je prve nagrade na dečijem festivalu u Amsterdamu za projekat koji najviše obećava. U originalnoj verziji glasove daju Kejt Vinselt i Vilijem Defo.
U srpskoj verziji Lena Kovačević tumači čiopu Kalifu i izvodi naslovnu numeru filma “Letimo”, Miomira Dragićević tumači lik ženke galeba Blanš, a devojčica Sofija Trifunović pozajmljuje glas malom Manuu. Veliko interesovanje dece vladalo je za druženje sa protagonistima sinhronizacije animiranog filma MANU MUNJA u Beo Zoo vrtu. Na raspolaganju za selfije i potpisivanje postera bile su Lena, Miomira i Sofija.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kakav je vaš roditeljski stil? Uspešno roditeljstvo je veština koja…