BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Last minute letovanje na ostrvima Grčke i Španije

Avionom od 159 evra po osobi

Turistička agencija Odeon World Travel je objavila super popuste za preostala mesta na destinacijama do kojih se stiže čarter letovima. Na Kritu, Skiatosu, Krfu, Majorci leto traje duže tako da kraj sezone možete na njihovim plažama dočekati sigurni da će vas pratiti lepo vreme i toplo more.
Krit 15.09.  i 17.09. 11 dana avionom od 244 €
Krit je najveće i najnaseljenije grčko ostrvo, po veličini peto ostrvo u Mediteranu, odmah iza Sicilije, Sardinije, Kipra i Korzike. Plaže neobične i nesvakidašnje lepote ćete upravo pronaći na ostrvu Krit. Ljubitelji dugih šetnji mogu iskoristiti dan za  posetu jezera Kournas, takođe veliku prirodnu atrakcija Krita smeštenu svega 20 km od Retimna i omiljenu među posetiocima kao i lokalnim stanovništvom. Veoma popularan je i izlet do obližnjeg ostrva Santorini. Dok ljubitelji adrenalina imaju na raspolaganju i akva park na svega 30 km od Herakliona.
Skiatos 18.09. 11 dana avionom od 205 €
Skiatos je ostrvo sa najviše plaža po kvadratnom kilometru u Grčkoj. Netaknuta priroda i opojni miris borovine, kristalno čisto more, autentična, ušuškana atmosfera starog grada sa brojnim tavernama, barovima i buticima su samo neki od razloga koji privlače turiste iz cele Evrope na ovo idilično ostrvo. Plaža Kukunari koja je proglažena za jednu od pet najlepših na svetu.
Krf 10.09. od 11 dana avionom 159 €
Ostrvo KRF je najsjajniji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih grčkih ostrva poznato je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali.
Majorka 11.09. 11 dana avionom od 495 €
Majorka (Palma de Mallorca)  je „kraljica evropskog turizma“, najveće ostrvo u Španiji i deo je arhipelaga Balearskih ostrva.
Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme i savršena klima čine je idealnom za odmor.

Last minute cenese kreću već od 159€, a kompletnu ponudu možete pogledati ovde ili kontaktirati poslovnice turističke agencije Odeon World Travel gde ćete zajedno sa ljubaznim osobljem pronaći ponudu baš skrojenu za vas.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
U ordinaciji life coach-a Ane Nadeždić Da, tačno ste pročitali!…