BG online

Estetika

Kupovina bez stresa

Online shop kojem se veruje (www.KupiKupi.rs)

On je drugačiji, interesantan, raznovrstan i urađen po svetskim standardima. Jedinstven online shop nalazi se na web adresi www.kupikupi.rs, a  u njemu slobodno vreme provodi sve više onih koji razumeju da je vreme novac.
Kupovinom u www.kupikupi.rs štedite vreme koje biste potrošili obilaskom tržnih centara i razgledanjem izloga. U virtuelnom izlogu ove sve popularnije online prodavnice koji možete da posmatrate udobno smešteni u omiljeni kutak preko računara, tableta ili telefona nalazi se iz dana u dan sve više artikala koji tu stižu sa različitih krajeva sveta.
Direktor KupiKupi.rs Goran Kordić napominje da je poručivanje preko interneta odavno trend u svetu i da je za sad ovaj vid kupovine najpopularniji u severnoevropskim zemljama, dok je sve više onih koji se na Balkanu odlučuju za online shopping.
-Ima još uvek onih koji zbog loših prethodnih iskustava misle da će kupovinom preko interneta poručenu robu platiti više ili da će za svoj novac dobiti manje. Ali, kupovinom kod nas oni će dobiti baš ono što žele. KupiKupi.rs ima brzu isporuku, svaki artikal koji se nalazi u shop-u prethodno je prošao kroz naše ruke kako bismo bili sigurni u njegov kvalitet. Želimo da se naš kupac oseća sigurno, pa je zato kod nas aktuelna ”kontrola nad kontrolama”. Ukoliko dođe do neke reklamacije odmah se uvažava.

Prvih 50 kupaca koji preuzmu aplikaciju KUPUKUPI sa play prodavnice OVDE dobiće besplatnu poštarinu za svoju porudžbinu.

Dugoročan cilj KupiKupi.rs  je da na lageru ove prodavnice bude sve ono što savremenom čoveku može da zatreba, od garderobe do slika,lustera,nameštaja,posuđa… da to bude jedinstvena mega robna kuća koja će vremenom postati deo svakog domaćinstva. Za sada KupiKupi.rs vrši isporuku robe kupcima na teritoriji Srbije nakon čega će ići u osvajanje regiona.
-Sigurnost za kupca je naš prioritet, kao i kvalitet u kombinaciji sa pristupačnim cenama. Na našem primeru pokazujemo da je to moguće. Lično smo u fabrikama, kod dobavljača i velikih brendova birali artikle za online shop KupiKupi.rs. Nismo poput mnogih hteli da imamo najjeftiniju robu, već nam je kvalitet bio iznad svega.
Ono što je timu brenda KupiKupi.rs prioritet je sticanje poverenja mušterija.
-Na žalost mnogo je onih koji su nekad bili prevareni u okviru svoje online kupovine, pa su samim tim imaju predrasude. Raduje nas jer nam se kupci vraćaju. To nam je najveća nagrada. Ljudi se plaše da će ovakvim vidom kupovine  izgubiti ili da će platiti više, možda dobiti manje, ali kod nas će upravo dobiti baš ono što žele- napominje Goran Kordić.
Izgraditi poverenje kupaca nije lako, ali je moguće. U online prodavnici www.KupiKupi.rs nalaze se modeli svetskih brendova poput Orsay, Glamuorus, Massimo Dutty, Cache Cache sa kojima ovaj shop ima ugovore.
-U ponudi je garderoba za sve stilove i baš svako može kod nas da nađe nešto za sebe. Ne želimo da radimo ništa površno i polovično, već da KupiKupi.rs izgradimo u prepoznatljiv brend. Nama su potrebni zadovoljni kupci, a njihove reakcije su za sad sjajne. Do sad su bili oduševljeni brzinom kojom je poručena roba bila na njihovoj adresi, kvalitetom i cenom. Nama je stalo do njih, a oni baš nisu na to navikli i nadamo se da ćemo ih navići na tretman koji im nudimo.
Cene garderobe brojnih svetskih brendova su u KupiKupi.rs niže nego u prodavnicama popularnih brendova. www.KupiKupi.rs se svakodnevno ažurira, dodaju se različiti artikli, odabrani modeli su često na sniženju, plaćanje se vrši pouzećem, a poruka ovog mladog i ambicioznog tima je : “Cilj nam je da budemo još bolji i da trajemo dugo”.

Branka Gajić

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Previsoka cena ostanka u toksičnim odnosima Život u lošem braku…