BG online

Estetika

Krema protiv bora za sjaj umorne kože

Nova formula Niveine kreme Q10plusC Energy je veoma efikasna i sadrži moćne antioksidanse, koenzim Q10 i vitamin C koji daju koži prirodnu svežinu, baš kao posle okrepljujućeg sna.
Svakodnevna rutina može da bude zamorna za kožu: odlazak na posao rano ujutru, izlasci sa prijateljima do kasno – a ponekad i neprospavane noći zbog dece. Rezultat je najčešće umoran i beživotni ten.
Q10plusC Energy linija za negu lica pruža umornoj koži energiju i ublažava prve bore.
Snažno dejstvo vitamina C u ovoj kremi dopunjava koenzim Q10. Pošto su ovi sastojci komplementarni njihova kombinacija ima pojačani efekat protiv starenja kože. Q10, koji prirodno nastaje u koži, ima dvostruko dejstvo: obezbeđuje neophodnu energiju i deluje kao antioksidant. Q10 takođe podržava važne procese u ćelijama, od regeneracije do sinteze kolagena. Nažalost, količina Q10 koju organizam proizvodi vremenom se smanjuje.
NIVEA Q10plusC Energy linija protiv bora održava potreban nivo koenzima Q10 u koži i sprečava njeno prevremeno starenje.

Formula za negu tokom noći

Kombinacija koenzima Q10, koji koži pruža energiju, i čistog vitamina C, veoma moćnog sastojka, koju sadrže NIVEA Q10plusC Energy noćna krema protiv bora i tretman za predeo oko očiju povećava apsorpciju kiseonika u koži za do 50% i podržava prirodne regenerativne procese. Dejstvo ovih sastojaka je potvrđeno na osnovu opsežnih ispitivanja na ćelijama kože koja su sprovedena u Centru za istraživanje kompanije Beiersdorf. Zahvaljujući dodatnoj energiji, koža izgleda svežije, odmornije i vitalnije.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Bioskop Roda Cineplex na Banovom brdu organizuje 7. avgusta akciju…
error: