BG online

HOTELI

Kraljevi čardaci SPA- Planinska bajka i kutak za uživanje

Ne morate biti bogati da biste sebi priuštili hedonističke trenutke koje svako od nas zaslužuje. “Kraljevi čardaci SPA” po veoma pristupačnim cenama nude svojim gostima mnogo više od prilike da se odmore, opuste i uživaju. U savremeno opremljenom SPA centru i carstvu masaža svi oni bar na kratko zaborave na stresnu svakodnevicu, u originalnoj pivnici i restoranu koji odiše otmenošću, stilom i domaćinskom atmosferom u prilici su da uživaju u najkvalitetnijim pićima i hrani, dok smeštaj u moderno opremljenim sobama i apartmanima pruža apsolutnu privatnost i osećaj kao da su u sopstvenom domu.
cardaciNajnovije
Na obroncima planinske lepotice Kopaonika nalazi se bajkovito uređen hotelsko apartmanski SPA kompleks “Kraljevi čardaci” koji svojim neodoljivim šarmom privlači iz godine u godinu sve veći broj posetilaca, dok mu se oni koji jednom posete ovaj objekat uređen s mnogo ljubavi i pažnje uvek vraćaju.
cardaciNajnovije2
Ušuškani u prelepu prirodu “Kraljevi čardaci SPA” su spremni za novu zimsku sezonu. Za kratko vreme postali su jedan od prepoznatljivih brendova Kopaonika, a svojim bogatim sadržajem i pristupačnim cenama osvajaju mnoge ljubitelje planinskog turizma.
cardaciNajnovije1
Iako je ovaj hotel smešten u vikend naselju, njegovi domaćini su se potrudili da izađu u usret svakoj želji i potrebi gosta, pa su tako tokom zimske sezone organizovali prevoz pet puta dnevno do skijašnice, odnosno staze Malo jezero, kao i povratak skijaša.
Posebno atraktivna ponuda “Kraljevih čardaka SPA” je rani booking. Svi oni koji do 11.novembra uplate boravak od šest dana u ovom hotelu dobijaju jedan dan gratis.
cardaciNajnovije3

 

Zimski raspust u Kraljevim čardacima

Fotografije: Tatjana Luković, atelje TaLook

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Da bi cenila onog "pravog" žena prvo mora da "prođe"…