BG online

SPA&WELLNESS

Savršen odmor za mame, tate i decu

Atrakcije i za najmlađe u Kraljevim čardacima

Da bi mame i tate u potpunosti uživali u odmoru i u osmesima svoje dece “Kraljevi čardaci SPA” su u svoj kompleks s posebnom radošću doneli novitete kojima se posebno raduju porodice budući da je sve više roditelja koji sa najmlađima dolaze na Kopaonik kako bi na ovoj planini proveli slobodne trenutke i odmor.

Spa & relax zona

Spa&wellness centar hotela Kraljevi Čardaci Spa se prostire na 1500m², u toploj je vezi sa smeštajnim jedinicama u hotelskoj zgradi i sastoji se od dve povezane celine: bazena sa slanom pećinom i relax dela namenjenog isključivo odraslima gde je moguće svakodnevno VIP korišćenje bazena od 22h do 01h.

Zatvoren bazen je dimenzija 14x6m i u njegovom sastavu se nalazi i jacuzzi dubine 1,7m, dok je otvoren bazen dimenzija 10x5m i dubine 1,5m. Korišćenje ležaljki je besplatno. U relax zoni se nalaze finska i bio sauna (ruska banja), aroma-parno(tursko) kupatilo, hamam, kneipp bazen i tepidarijum klupa. U ponudi su i Float Spa kapsula, kao i tretmani relaksacije. Svi tretmani tela i masaže u spa centru Kraljevih čardaka su posebno kreirane od strane Peđe Filipovića, wellness ambasadora Srbije.

Mini aqua park

Od početka 2018. godine otvorena je dečija wellness zona, jedina ovakvog tipa u Srbiji, koja sadrži bazene i tobogane namenjene deci uzrasta do 15 godina. U ovom mini aqua njemu se nalaze tri tobogana: talasasti – na visini od 3,1m, tunel i zmija koji je na visini od 1,5 m, dok decu neprekidno nadgledaju dežurni spasioci.
Baby bazen dimenzija 6x4m je dubok 0,4m, dečji bazen dimenzija 13x11m ima dubinu 1m i u njemu se nalaze bazenske atrakcije, dok će novi bazen za decu na otvorenom biti u funkciji od kraja jula i njegova dubina je1,2m. Pored dečije spa zone nalazi se Spa lobby bar odakle roditelji imaju pogled na svoje mališane dok se kupaju i igraju u bazenima.

Celodnevno uživanje

Gosti Wellness & Spa centra Kraljevih čardaka mogu da ručaju u a la cart restoranu gde je uvek atraktivna dnevna ponuda jela koja obuhvata čorbu, salatu i glavno jelo, kolač po ceni od 750 din. po osobi. Svaki gost Spa centra dobija besplatno na korišćenje peškir, bade mantil i papuče, dok je u prodavnici koja se tu nalazi moguće kupiti kupaći kostim, naočare za plavanje i kreme za sunčanje.

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Meni za najmlađe, zabava na vodi, ali i u hladovini…