BG online

HOTELI

Kopaonik i MujEn lux su omiljena destinacija skijašima iz Rumunije

Treću godinu za redom grupa od preko tri stotine skijaša iz Temišvara organizovano posećuje Kopaonik tokom februara. Oni uvek biraju hotel MujEn Lux za svoju bazu i mesto za relaksaciju pre i posle uživanja na prelepim belim stazama.
-Budući da je sadržaj našeg hotela pretežno namenjen porodicama, ne iznenađuje što su upravo porodice sa decom naši najčešći gosti iz Rumunije. Svake godine njihov boravak prati i škola skijanja namenjena deci i odraslima.
Na kraju boravka, dodeljuju se diplome o uspešno završenoj školi, kao i nagrade i priznanja za male i velike skijaše sa najboljim rezultatatima- kaže marketing menadžer hotela MujEn lux Jasmina Pavlović.
Nakon celodnevnog skijanja, gosti iz Rumunije se obavezno opuštaju u wellness & spa centru ovog hotela koji je pred početak zimske sezone 2018. dodatno proširen i obogaćen novim sadržajima. Veče je rezervisano za prijatne trenutke u restoranu hotela uz brojne gastronomske specijalitete i muziku uživo.
Prijatna atmosfera i dodatni sadržaji, gostoljubivost, kao i najbolji odnos cene, kvaliteta i lokacije hotela, opravdavaju poverenje koje već treću godinu za redom uživaju od strane skijaša iz Rumunije koji biraju MujEn Lux.

Apartmanski kompleks MujEn Lux, Kopaonik

 

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
NOĆNA MORA SAVREMENE ŽENE Na listi najvećih „trauma“ iz svakodnevice…