BG online

Sajam tehnike
Vesti

Kreiranje uspešnijeg, ispunjenijeg i radosnijeg života (konferencija ISKRA)

Koliko god da nam se život često čini komplikovanim, jedna iskra, jedna informacija, jedna reč koju čujemo u pravom trenutku i od prave osobe, može u našim životima napraviti promenu. ISKRA konferencija koja se održava 24.novembra u Beogradu namenjena je onima koji traže reč koja će ih pokrenuti, obnoviti, motivisati, naučiti i transformisati – u bolju verziju sebe.
ISKRA konferencija nudi niz radionica brojnih profesionalaca koji se bave ličnim razvojem sa kojih će posetioci poneti vredne alate za kreiranje uspešnijeg, ispunjenijeg i radosnijeg života.
Oni će na jasan, zabavan, interaktivan, inspirativan i koristan način preneti svoja znanja i iskru razvoja i mudrosti i na vas! Konferencija je namenjena svima koji su započeli ili su već posvećeni učenju, promeni, progresu u svim oblastima svog života.
Na konferenciji iskra imaćete priliku da čujete sledeće predavače:
Siniša Ubović (Motivacioni trener, Heal Your Life) će vas pokrenuti da se sa lakoćom odvažite, krenete i ostvarite vrhunske rezultate. Lidija Rosati (Business&Performance Strategist) će vas ojačati da se neprekidno razvijate i odolite preprekama na tom putu. Thomas Björge (NLP, Momentum Strategies)  će vas naučiti TATA tehniku, umetnost transformacione privlačnosti. Margarita Milenković (Reiki Grand Master) će od vas napraviti magnete koji privlače novac, i to za samo 68 sekundi! Tamoko Tanuma (Akupunkturolog i Moksa terapeut) iz Japana će vam otkriti tajne japanske medicine, a dr Vesna Danilovac (Master Coach&Educator) će vas na svojoj radionici Nova Duša za Novu Godinu, podučiti kako da se oslobodite toksičnih emocija, nakupljenih u vašoj podsvesti koje predstavljaju bol i otrov vaše duše. Na svom putu, suočavamo se i sa izazovima u partnerskim odnosima, a to će vam Tatjana Šešum (psihoterapeut, homeopata i fitoterapeut), kroz cvetne esencije, olakšati. Da bi sve bilo još zabavnije i veselije, Olivera Radovanović (Smeh Joga) će vam i prošlost i budućnost preoblikovati kroz smeh i širok osmeh. Program vodi Filip Ivanjac, urednik i voditelj emisije Doktor za Vas. A ISKRU će otvoriti umetnica Jasna Djokić.

U pauzama između radionica, u foajeu Madlenianuma će se odvijati kvalitetan program.Palestina je zemlja gost-domaćin ove ISKRA konferencije, koja će svojim egzotičnim čajevima i proizvodima doprineti atmosferi. Pored promocije knjige Slobodana Bobe Petrovića, održaće se izložba slika i izložba starih mapa Srbije.

Više informacija i ulaznice na www.iskra.co.rs

 

 

 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Naučite kako da sačuvate brak i popravite odnose Srećna porodica…