BG online

News

Koncerti „Nevernih beba“ u Lazarevcu i Nišu

 U slavu vina, ljubavi i 25 godina benda

Februarski  koncerti Nevernih beba sa specijalnim gostima biće održani 14.februara  u Centru za kulturu u Lazarevcu i 15.februara u Nišu (Dom vojske). Bend koji važi za jednu od najveći regionalnih koncertnih atrakcija nastupiće u okviru obeležavanja svojih prvih 25 godina postojanja, ali i sa specijalnim povodom, u čast obeležavanja Dana zaljubljenih i u slavu zaštitnika vinara, Svetog Trifuna. Pripremljen je specijalan repertoar uz prepoznatljive hitove, ali i pesme iz prvog dela karijere koje se ne izvode tako često, što će svakako biti poslastica za brojnu publiku  svih generacija.

Na koncertu u Lazarevcu nastupiće i specijalni gosti: Lazarevčanka Jelena Gavrilović, popularna glumica i Bane Lalić MVP, a na koncertu u Nišu pridružiće se Nevernim bebama sjajna Jelena Tomašević i regionalna muzička zvezda Daniel Kajmakoski.
-Ovu godinu obeležiće slavljenička turneja povodom 25 godina od osnivanja benda, a potrudićemo se da svaki koncert publici donese nešto novo – od produkcije, retrospektive karijere kroz različite repertoare do gostovanja ljudi koji osećaju našu muziku i sa kojima delimo senzibilitet i ideje – kaže Milan Đurđević.
U planu je i snimanje dokumentarnog materijala čiji će kadrovi biti sastavni deo multimedijalnog DVD „Best of“ izdanja koje je takođe u pripremi.

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Sa više od 150 gostiju u Zagrebu koji su iz…