BG online

Sajam tehnike
Vesti

Koncert YU grupe za najvernije fanove

Želimo da publiku gledamo u oči

Jedan od najvećih bendova sa ovih prostora, legendarna YU GRUPA prirediće svojim Zemuncima veče za pamćenje 27.oktobra od 22h kad će nastupiti u klubu Fest.
-Neposrednost i intimnost koje imaju klubovi nemaju veliki prostori. Uželeli smo se da sa bine publiku gledamo oči u oči. To je posebna inspiracija za muziciranje- kažu članovi legendarne YU grupe.
Braća Jelić su živi dokaz da je rokenrol nezaustavljiv i već 48 godina se zajedno bore za svoju muziku na binama širom regiona, ali i sveta. Kao već iskusni i uvaženi muzičari 1970. godine osnovali su Yu grupu, i narednih 48 godina, kroz 12 albuma, mnogo uspešnih koncerata i na desetine vanvremenskih hitova, dokazali svoju veličinu i svoje, više nego zasluženo, mesto na vrhu domaće rok scene.
U Zemunu su stasali, u Zemunu su dobili ime, a za Zemun i Dunav ih veže mnogo važnih, životnih i muzičkih trenutaka. Baš zato je 27.oktobar dan koji treba odvojiti za njih – nekoliko decenija prijateljstva između njih i najdugovečnijeg zemuskog kluba biće krunisano njihovim prvim koncertom u Festu!

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Inspektorski stil vaspitanja ne voli niko Deca nas uvek čuju,…