BG online

ZDRAVLJE

Koju hranu jesti pred ljubavni sastanak? (Maja Volk)

KO POJEDE PILE NE MOŽE NIŠTA DA URADI U KREVETU

Zdrav čovek je onaj koji brine o sebi, voli sebe, hrani se kako treba, vežba i nikad nije zao prema drugima- kaže Maja Volk i dodaje da je naučno dokazano da meso izaziva agresiju. Nju više ništa ne može da iznervira jer, kako objašnjava, ona sad, nakon velike lične promene i rada na sebi razume ponašanje drugih. Ne gleda televiziju i ne čita novine. Priznaje da je nekad živela za to da je obožavaju i dodaje je tad bila samo “malo kenjkavo dete” koje je u međuvremenu poraslo. Napisala je nekoliko knjiga o ishrani sirovim namirnicama, a posebno je intrigantan tema koju je obradila u izdanju Nove poetike “Prirodni afrodizijaci ili kako pojačati natalitet u Srbiji (zdravom hranom do boljeg seksa)”.majavolk
-U toj knjizi je mnogo fantastičnih recepata koje sam probala još u “prethodnom” životu kad sam se intenzivnije bavila seksom- priča Maja. -Istraživala sam šta jedu narodi čiji je nacionalni sport udvaranje ženama u Indiji, na Tajlandu, šta jedu latino ljubavnici, sirotinja… Oni ne jedu meso. Ko pojede pile ne može ništa da uradi u krevetu. Dok hmelj izaziva disfunkciju, sa vinom je druga priča. Nikako ne pijte pivo ako hoćete da imate seks i ne jedite meso već salate sa puno zelenog povrća, začina, belog luka, ljute papričice… Celer za 50% povećava broj spermatozoida. Čokolada koju sami možete da napravite izaziva lučenje endorfina u mozgu.
Recept za sirovu zdravu čokoladu Maje Volk:
Pomešajte sirovi kakao, kokosovo mleko, malo ljute papričice, puno cimeta koji je dobar za krvotok, toplu vodu, kokosovo ulje. Namažite se ovom čokoladom.
-Niko se ne maže pihtijama u seksu već to radi čokoladom i jagodama koje deluju na čula. To je garancija za dobar seks. Javite mi se za devet meseci 🙂 – poručuje Maja Volk.

B.Gajić
Foto: Sanja Rajković

Knjige Maje Volk  možete poručiti OVDE

Intervjui sa Majom Volk:
Zašto ne treba jesti meso?
Popodnevna dremka produžava život 30%
Potisnute emocije razboljevaju ljude
Zašto su zagrljaji lekoviti?
Zdravlje je veliki i ozbiljan posao
Anti stres vežbe Maje Volk/
Sirova hrana za zdrav život i srećne misli

Potisnute emocije razboljevaju ljude (Maja Volk)

© by BGonline. All rights reserved
1 komentar

1 komentar

  1. Mirko

    06/02/2017 at 11:07

    Molim pojasnjenje u vezi koriscenja cokolade,kako se koristi.Nije jasno sta znaci ,,namazite se”,da li se konzumira ili….?

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
NIKO NE KREIRA ŽIVOT BOLJE OD NAS SAMIH “Ponašanje muškarca…