fbpx

BG online

Vesti

Knjiga o životu Siniše Mihajlovića „Siniša, moj otac“

Ćerka Siniše Mihajlovića objavila je knjigu o jednom od najvećih sportista svih vremena „Siniša, moj otac“.

Siniša Mihajlović je fudbaler koji je stekao svetsku slavu i poštovanje navijača, saigrača i zaljubljenika u sport. Veliki čovek, šampion i borac, sposoban da preokrene utakmicu jednim neodbranjivim udarcem ka golu, harizmatični trener koji vodi svoju ekipu, kritikuje, hrabri je i teši, bez dlake na jeziku, bez straha i bojazni šta će misliti ili reći drugi, Siniša je dobio hiljadu bitaka, na terenu i u životu. Postao je neprikosnoveni protagonista italijanskog fudbala i primer integriteta, hrabrosti i posvećenosti. Ali, Mihajlović nije samo šampion, vođa, sportski radnik – on je i otac i muž zaljubljen u svoju porodicu i ponosan na svoje poreklo.
Uspomene Sinišine ćerke Viktorije otkrivaju nepoznato lice nekadašnjeg šampiona. Čitaćete iz prve ruke o čoveku čija prošlost, uprkos ekonomskim neprilikama u bivšoj Jugoslaviji i senkama rata koje su se nad zemljom nadvile, ipak odiše srećom. Saznaćete više o njegovom privatnom životu, o detinjstvu i prvim koracima u svetu fudbala. Otkrićete lice zaljubljenog supruga i brižnog oca, ali i sve izazove borbe s opasnom bolešću, još jednom utakmicom s kojom se kao i uvek, nosi odlučno i hrabro…
U jedinstvenoj biografiji Siniša, moj otac će uživati poštovaoci proslavljenog fudbalera, ali ona je namenjena i ljubiteljima inspirativnih istinitih priča koje motivišu sudbine velikih ljudi, u čijim postupcima pronalaze podstrek za svoja dela.

Knjigu Siniša, moj otac po ceni od 999 dinara + troškovi dostave možete poručiti putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Ko je bolji prijatelj, da li neko ko će vam…
  error: