fbpx

BG online

Vesti

Nastavak knjiga Nila Donalda Volša – “Šta je rekao Bog?”(25 KLJUČNIH PORUKA IZ RAZGOVORA S BOGOM)

Nil Donald Volš, autor svetskih bestselera “Razgovori s Bogom” napisao je nastavak u kojem se nalazi 25 ključnih poruka iz njegovih prethodnih knjiga.

Nadahnuti bestselerom Njujork tajmsa, serijalom Razgovori s Bogom, mnogi su zamolili Nila Donalda Volša da im na sažetiji način prenese suštinu Božje poruke.
Ishod je jezgrovit tekst, produbljen i proširen isključivo onim što čitaoci žele da znaju o životu i o tome kako ga proživeti.
Tokom godina, Volš je u svojim “Razgovorima s Bogom” dostigao vrhunac, ohrabrujući čitaoce da izbegavaju religiozne i kulturološke zamke, da iskuse život kao nesavršen i ljudski – početak i da to učine bez predrasuda, čista srca i do kraja.
Ali, korak napred u tom sveobuhvatnom i usavršenom duhovnom putovanju ne svodi se na puko razumevanje onoga što Volš smatra najvažnijim uvidom iz svojih Razgovora s Bogom, već zahteva i da te uvide primenimo na praktičan način. Zato je u ovu knjigu Volš uvrstio i konkretne savete o tome kako da primenite svaku od 25 osnovnih poruka u svakodnevnom životu.
Nil Donald Volš je autor serijala Razgovori sa Bogom, kao i niza projekata širom sveta, zasnovanih na suštinskoj poruci koja je proistekla iz tih razgovora. Volš živi u južnom Oregonu sa svojom ženom, američkom pesnikinjom Em Kler.

Knjigu “Šta je rekao Bog?” po ceni od 1200 dinara + PTT troškovi možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:Knjiga koja je promenila živote ljudima širom sveta (“Razgovori s Bogom”, N.D.Volš)

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Opušteno po snegu i ledu sa Opelom Opelovi automobili imaju…
error: