BG online

ZDRAVLJE

Kampovanje sa Majom Volk

Spavanje u vikinškim šatorima, vežbe u prirodi, rad na osećanjima, radionica sirove hrane…

Novi izazov za Maju Volk je kampovanje na obroncima Fruške Gore 27., 28. i 29. jula gde su u prilici da joj se pridruže oni koji žele da steknu nova znanja o prirodnoj ishrani, radu na osećanjima, lekovitim biljkama i provedu tri nezaboravna dana u kampu Kamp-us koji se nalazi u sred borove šume na 2km od centra sela Vrdnik na Fruškoj gori i u potpunosti je izolovan.

Bioskop na otvorenom i logorska vatra

Kamp raspolaže sa vikinškim šatorima koji se razlikuju od običnih po tome što su specifičnog oblika, boja i u njima nema klasičnih vreća za spavanje već su tu dušek, jorgan, jastuci i kompletna posteljina kao da ste u običnom krevetu. Ovde se u sumrak gledaju filmovi na velikom platnu pod vedrim nebom i okuplja oko logorske vatre.

Vežbe za osećanja, radionica, detoks…

Kamp se snabdeva solarnom energijom i ima dovoljno struje za punjenje uređaja, gledanje filmova i svetla uveče. Opremljen je toaletom sa tekućom vodom, tuševima, lejzi begovima koji se koriste tokom gledanja filma, za sedenje oko logorske vatre, ali i za uživanje u prirodi tokom dana.
– U kampu ćemo spavati u vikinškim šatorima, radićemo stojeću jogu, kosmonautske vežbe, uz muziku raditi na osećanjima, pravićemo sokove od onoga što naberemo u šumi, a nezaobilazna je i radionica sirove hrane- otkriva Maja Volk.

Okupljanje u kampu 27.jula u 10h

Više informacija i rezervacija mesta: majavolkradionica@gmail.com i 066060820

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
150 minuta treninga nedeljno donosi rezultate Mnogi ljudi imaju takvo…

You cannot copy content of this page