fbpx

BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Kamp zdravlja Maje Volk

Naučite kako da usporite i posvetite se sebi

Ako ste neprekidno u trci s vremenom i živite pod stresom „Pegaz Holiday Resort“ je mesto na kojem ćete naučiti da usporite i nađete vreme za sebe.
Prvi promoter filozofije „slow living“ (usporenog življenja) u ovom hotelu koji se nalazi u Vrnjačkoj banji je Maja Volk koja će 1. i 2.10.2020. organizovati svoj kamp zdravlja i provesti učesnike kroz koncept življenja koji je neophodan savremenom čoveku.

Koncept zdravog života

Uz savremeno opremljen wellness centar, odabrani jelovnik zdrave hrane, udoban smeštaj, radionice, vežbe i meditacije i asistenciju Maje Volk naučićete kako da usporite ubrzanu svakodnevicu.
-Ako želimo da preživimo, moramo da zakočimo u svemu, u samouništenju, uništenju prirode, u kupovini, neprestanom gomilanju đubreta, umnožavanju bolesti. Vreme je naš saveznik i samo treba da ga prigrlimo i uskladimo svoje disanje- kaže Maja Volk i najavljuje druženje sa posetiocima njenog kampa u hotelu „Pegaz Holiday Resort“ 1.i 2.oktobra.
-Ne dozvolite da vam promakne sadašnjost i da budete poput onih koji žive u petoj brzini, donose brze odluke, jedu brzu hranu, odlaze na brza putovanja, imaju brzinski seks, piju piće na eks i trude se da sve urade za što kraće vreme zaboravljajući da se kvalitet života ne meri brzinom- poručuje Maja Volk.
Maja Volk ne krije da je sa oduševljenjem prihvatila poziv hotela „Pegaz Holiday Resort“ i priliku da bude jedan od promotera koncepta „slow living“.
-Usporiti znači živeti sada i ovde, a ne kao da smo uključili auto pilota. Treba jesti domaću, a ne industrijsku hranu, a kvalitet uvek mora biti ispred količine. Važno je biti duboko u svemu i odreći se površnosti, čitati a ne prelistavati, gledati u oči, slušati i razumeti. Ja živim u sadašnjem trenutku i ne puštam da život prođe pored mene- napominje Maja Volk.

PROGRAM KAMPA MAJE VOLK

ČETVRTAK, 1.oktobar 2020.godine
17:00 -17:45 Registracija kampera i chek in – piće
dobrodošlice(čajanka)
18:00 -19:15 Sesija-predavanje Maje Volk
20:00 – 21:00 Večera by Maja Volk
21:00 – 23:00 Muzičko Veče by Maja Volk i prijatelj – otvorenog tipa
PETAK, 2.oktobar 2020.godine
08:00 – 09:00 Jutarnje vežbanje uz Maju Volk
09:00 – 10:00 Doručak by Maja Volk
10:00-12:30 Wellness opuštanje
12:45-14:00 Meditacija by Maja Volk
14:30 – 16:00 Ručak – radionica hrane by Maja Volk
Cena po učesniku: 89 eur
Cena uključuje:
– piće dobrodošlice- čajanka u lobiju
– noćenje
– večera, doručak, ručak
– muzičko veče
– wellness centar
– predavanje, radionica hrane, meditacija
Rezervacije: rezervacije@hotelpegaz.com

O HOTELU PEGAZ HOLIDAY RESORT:
Kompleks hotela Pegaz Holiday Resort čini 120 apartmana, restoran Adut i pažljivo osmišljeni wellness centar. Hotel je udaljen 300m od centralnog parka Vrnjačke Banje. Pegaz Holiday Resort je prijatno ušuškan u mirnom delu grada i posetiocima omogućava drugačije iskustvo boravka u Vrnjačkoj Banji. Izdvaja se pažljivo i stručno osmišljenim slowellness programom koji umiruje, revitalizuje i budi. Svaki od slowellness programa pridaje jednaku pažnju umu, telu i duhu putem odabrane kombinacije tretmana, aktivnosti, zdrave hrane i nenametljive okoline. Posetiocima su na raspolaganju: 5 različitih tipova sauna, slana soba, parno kupatilo, sobe za opuštanje, sobe za masažu, kao i sobe za kozmetičke i terapeutske tretmane, zatvoreni bazen, đakuzi i tuševi doživljaja. Gosti koji više vole da se dobro umore pre prepuštanja vreloj pari i/ili veštim rukama masera i terapeuta, mogu to učiniti u savremeno opremljenoj teretani i uz savete stručnih trenera. Tu je i ordinacija Dr Gifing gde posetioci mogu uraditi kompletan pregled i opredeliti se za neki od tretmana, od programa detoksikacije do programa poboljšanja opšteg stanja organizma.
Restoran Adut u okviru Pegaz Holiday Resort hotela vođen načelima slow food pripreme i uživanja u hrani, posetioce svakim zalogajem podseća da hrana nije samo gorivo za telo, već je i sam čin obedovanja način da usporimo i povežemo se sa sobom i onima koji su tu sa nama sada i ovde.
Više o hotelu: www.hotelpegaz.com

Branka Gajić

Knjige Maje Volk možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:

Cena knjige “KOTLIĆI SU U PAKLU, U RAJU NEMA KUVANJA” 500 dinara + troškovi dostave
Cena knjige “ŽIVA HRANA” 660 dinara + troškovi dostave
Cena knjige “SIROVI ŽIVOT” 880 dinara + troškovi dostave
Cena knjige “100 PITANJA 100 ODGOVORA ” 990 dinara + troškovi dostave

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Mnoge generacije su odrasle su uzbudljivoj animiranoj avanturi o kineskoj…
error: