BG online

Estetika

Kako smršati bez gladovanja?

Imam 3 obroka dnevno i 52 kilograma manje

Onima koji već duže vreme pokušavaju da se reše suvišnih kilograma najmanje što treba je mučenje i trošenje velike količine snage na isto. Mučenje se odnosi na izgladnjivanje, pojačanu fizičku aktivnost koju svi danas savetuju. Ja mislim da ona ne pomaže trajnom skidanju kilaže, već samo pojačava apetit… A to nam takođe nije potrebno dok se borimo sa apetitom koji divlja i koji nam je i napravio problem. Danas mi je 408.dan kako ne jedem brašno, šećer, ne pijem alkohol, imam tri obroka dnevno, uveče pišem šta ću sutra da jedem i merim sve namirnice pre nego što ih serviram. I samo tad razmišljam o hrani i kilaži. SAMO par minuta na dan što je ništa u odnosu na period pre toga, kad sam skoro samo o tome razmišljala, što mi je oduzimalo i mentalni prostor i snagu za bavljenje drugim, podjednako bitnim aspektima života.

Ovaj način ishrane i života doživljavam kao neki pokret iz (meni inače omiljenih) borilačkih veština, kojim onesposobljavam neprijatelja i potom nastavljam dalje, kao pobednik. Neprijatelj su pomenute namirnice, haotičan način ishrane, nemir izazvan istim, apetit koji nisam mogla da kontrolišem, zavisnost od svakodnevnog unosa šećera i brašna. Toga više nema. Nema više potrebe ni za kakvim dijetama, tabletama, aparatima, preparatima. Nema više trošenja novca na načine mršavljenja nakon kojih bi mi se vraćali svi kilogrami i to sa kamatom. Sada više nisam nemoćna žrtva hrane i viška kilaže, već držim svoju kilažu u svojim rukama. Ovaj način izbavljenja nudim i vama.

Lako skidanje kilograma

U program mršavljenja dr Suzane, o kojem sam vam takođe pisala i dalje možete ući preko mene ući i na taj način dobiti određene pogodnosti, koje ću vam detaljnije objasniti kada stupimo u lični kontakt, ali budući da je taj program na engleskom jeziku, niste svi u mogućnosti da uđete u njega i bilo bi mi zaista žao da zbog toga ne budete u mogućnosti da dođete do rešenja svog problema. Iz tog razloga sam onima kojima je prepreka engleski jezik, omogućila da dobiju jelovnik na srpskom jeziku, kao i moju svakodnevnu ličnu podršku i podršku grupe koja je počela sa radom i čiji učesnici već imaju prve rezultate u lakom skidanju kilograma. Jezik i cena ne treba da budu prepreka i zato sam onima koji zaista imaju veliki problem sa gojaznošću priredila program koji sam lično primenjivala, zajedno sa programom dr Suzane. Koristila sam sva saznanja do kojih sam do sad došla i sve to me je dovelo do uspeha: za godinu dana sam smršala 52 kilograma.Pozivam vas da me potražite da biste dobili još preciznije informacije i krenuli u trajno osvajanje vaše perfektne figure. Ja sam je osvojila, a sad želim i vama da pomognem!

Maša Vujanović
Foto: Ema Bednarž
Šminka: Maša Vujanović

Mašu Vujanović možete kontaktirati putem mejla: smrsajtezauvek@gmail.com
Fejsbuk stranice https://www.facebook.com/VitkaMasha/
Skype: blagodarna2017
tel: +381 (0) 68 518 10 47 (radnim danima od 11-16 časova i subotom od 13:30 – 16 časova, UTC+1)
Više o Maši Vujanović pogledajte na sajtu: www.mashavujanovic.com

Intervju sa Mašom Vujanović:

Gojaznost kao bolest zavisnosti

Saveti Maše Vujanović:
Kako smršati i podmladiti se?
Jedemo šta volimo, a kilogrami idu na dole
Smršala sam 54kg, a sad drugi gube kilograme uz moju podršku
Nemam šta da obučem, sve mi je veliko!
Imala sam 51kg viška, a sad oblačim šta god poželim
Život sa viškom kilograma više nije moj život

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Besplatna stručna podrška anksioznim osobama “Svaka deseta osoba u Srbiji…