fbpx

BG online

Intervjui

Kako putovati jeftino, a glamurozno?

Na Karibima za 300e

Ona živi Njegoševu misao koja kaže da ko ne putuje, taj i ne živi, verujući da su putovanja najbolja investicija. Isidora Bjelica je do sad nekoliko puta obišla planetu, ali joj putovanja nikad nisu dosadila. Naprotiv. Njeni su koferi uvek spakovani i spremni za novu avanturu.
-Kad god poželim uvek se namesti tako da otputujem kuda me misli vode, pa sam tako nekoliko puta do sad dobijala besplatna godišnja krstarenja, pozive iz svih delova sveta- priča Isidora Bjelica.

Kulturološki spa

O tome šta sve treba videti, doživeti i kuda otputovati mogla bi da priča danima. Ono što je po njenim rečima u ovoj priči najvažnije je da do ljudi dođe informacija da im za putovanja ne treba puno novca.
-Mnogi ne znaju kako može da se na daleke destinacije otputuje jeftino. Oni koji me dobro poznaju kažu da treba da napravim kurs na tu temu. Ja znam kako se može putovati jeftino a glamurozno, krstariti Karibima za 300e, da se mogu ukrcati kad se brod depozicionira ali ne, neki će pre da plate 3000e aranžman na Kopaoniku, iako za 600e mogu da vide Aziju ili Afriku.
Isidora Bjelica je zaljubljena u Karibe, a tokom jednog krstarenja je imala i svoju reviju šešira na brodu.
-Formalno sam obišla svet 2 puta avionom, jednom brodom. Shvatila sam da je Njujork novi Rim, a sve ostalo provincija. Odlazak u Metropoliten operu je za mene kulturološki spa. Singapur i Bali su mesta na kojima sam uvek srećna bez razloga, tamo svako svakog prihvata, piju se kokteli, pleše se…

Knjige Isidore Bjelice “Mali vodič za ljubavnu sreću”(cena 699 dinara + troškovi dostave), “Poslednji put”(cena 699 dinara + troškovi dostave), “Šta žene žele”(cena 749 dinara + troškovi dostave) i “Škola za anđele” (cena 749 dinara + troškovi dostave) možete poručiti telefonom 066 060 820 ili putem porudžbenice:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Formule ljubavi Zorana Milivojevića Kultnu knjigu "Formule ljubavi" psihoterapeuta dr…
error: