BG online

Vesti

Kako postati prepoznatljiv na tržištu?

BUSINESS CAFÉ SRBIJA U NOVOM SADU

Popularno okupljanje preduzetnika Business Café Srbij dolazi u Novi Sad u utorak 25. aprila u nameri da nastavi širenje preduzetničkog duha, razmenu znanja, ideja i iskustava među onima koje te priče najviše zanimaju i onima koji tek razmišljaju o preduzetništvu kao opciji.

24. Business Café Srbija baviće se pitanjem: „Kako da mali proizvođači postanu prepoznatljivi?“, što i jeste jedna od najvećih poslovnih nepoznanica. U prijatnom ambijentu novosadskog bara Kućerda, poznatog i kao Balkan Beat Bar prisutni će imati priliku da čuju preduzetničke priče Biljane Jovanović, vlasnice i direktorke modne kuće LUNA iz Požarevca koja izrađuje kompletan program ženske konfekcije i pratećeg aksesoara. Počela je skromno, u krojačkoj radnji svoje majke, ali sa željom da stvori ženski modni brend koji će biti sinonim za kvalitet, udobnost i eleganciju. Tokom dve i po decenije predanog rada, posvećenosti i istrajnosti uspela je uz podršku svog tima da od ,,Lune“ stvori stabilan poslovni sistem sa više od 180 zaposlenih i tehnološki opremljenim proizvodnim pogonom na 3000 m2. i ime poznato i vam granice Srbije i regiona. Boško Lučar, vlasnik pekare i kafića „Čarolija“ i tri istoimene prodavnice zdrave hrane preduzetnik je već 12 godina. Na Business Cafeu pričaće o tome kako je počeo skromno, a danas ima 35 zaposlenih i „ime“ koje mnoge Novosađane asocira na ukusno pecivo bez aditiva ili prijatan ambijent kafića gde se, uz kafu prave i čarolije od smootija. Sandra i Ivana Brnada, rođene sestre su 2012. osnovale SISTERS CUPCAKES kao porodični biznis – specijalizovanu radnju za izradu kapkejkova u čemu su bile pioniri na novosadskom tržištu, ali i voćnih pita, čizkejka, tarta, kolača na štapiću, malih torti. Ljubav prema slatkišima bila je u pozadini ideje da krenu u posao, a cilj proizvodnje – napraviti i ponuditi proizvod bez aditiva, hemijskih dodataka, polugotovih i gotovih smesa.
Novosadski preduzetnički susret vodiće Marija Radojčić, vlasnica licence Business Café Srbija, i sama preduzetnica koja razvija porodični biznis ,,Friški jazački sirevi”, po tradicionalnoj recepturi i na sopstvenoj farmi.
Ulaznice se mogu nabaviti neposredno pre događaja na licu mesta ili online putem www.gigstix.com i www.eventim.rs, po ceni od 1000 dinara. Uz svaku ulaznicu obezbeđeno je piće dobrodošlice.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
TRČANJE KAO STIL ŽIVOTA Kako izgleda pomeranje ličnih granica, osvajanje…
error: