fbpx

BG online

Sajam turizma
Vesti

Kako poslovati u online svetu? (Business Cafe u Zagrebu)

Kako poslovati online- tema je 41. BusinessCafe-a koji će se održati u Zagrebu 16.11. 2017. od 18 do 21 h u restoranu Spoon. Gosti ovog eventa biće preduzetnici Josipa Maslać – Peričević, vlasnica Naftaline koja 35 godina uspešno posluje u „umirućoj“ tekstilnoj industriji, nominovana u ovogodišnjem Izboru za najbolju preduzetnicu u Hrvatskoj u organizaciji Women in Adria, Dražen Tomić, vlasnik portala www.ictbusiness.info, dok su stručni gosti Marcel Majsan, predsednik E-commerce Hrvatska, Maja Bajza iz CorvusPaya, Ivona Platnar Anić iz knjigovodstvenog servisa Biro 59.
Fokus Business Cafe-a od samog početka je na preduzetničkom putovanju i svemu što se zaista događa na tom putu kad se počne graditi i voditi vlastiti biznis.
Po prvi put nakon sedam godina poslovanja u Zagrebu počinje i After business cafe party – nakon Business Cafea u Spoonu, susret malih preduzetnika se nastavlja u restoranu Il Camino, Nova Galerija, Špansko.
Business Cafe predstavlja druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti i putem franšize posluje u sedam zemalja. Pokrenut je pre sedam godina u Zagrebu s dve osnovne poruke NISMO SAMI i MOGUĆE JE USPETI. Tokom sedam godina održano je više stotina događaja u šest država i 50-ak gradova, ispričano više od 700 preduzetničkih priča, a Business Cafe je posetilo više od 10 000 gostiju i sklopljeno je više od 20 miliona eura poslova.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
OKIDAČ ZA PREISPITIVANJE "U bolesti postajemo stvarni, ogoljeni  i uglavnom…
error: