BG online

Vesti

Kako opstati u svetu preduzetništva i biti u vrtlogu uspeha? (Business Café, Beograd)

Sa temom “U vrtlogu uspeha” Beograd je po 16. put bio domaćin Business Café-a u Event & CO-working space FABRIKA. Ostvareni i uspešni u svom poslu Nebojša Jovanović, Jelena Mihailović i Milan Đurđević govorili su o tome kako je moguće uspeti sada i ovde, uprkos svemu i svima.

Domaćin Business Café-a Marija Radojčić upoznala je prisutne i sa suvlasnicom FABRIKE Helenom Zdravković.
Nebojša Jovanović, HR menadžer u Piraeus banci sebe je opisao kao nekog ko rado pomaže kolegama da dolaze na posao i odlaze sa posla – nasmejani. Jovanović, koji se već godianama bavi upravljanjem ljudskim resursima i edukacijom zaposlenih, uz opasku da je preduzetnička kora hleba tvrđa od korporativne, poručio je da je ipak najvažnije od svega da sami imamo inicijativu, budemo istrajni pred izazovima i da sebi damo dozvolu da nešto uradimo, a ne da je čekamo od drugih.
Jelena Mihailović, svetski priznata violončelistkinja i mlada preduzetnica, podelila je sa prisutnima svoju vrlo inspirativnu priču o tome kako se iz jednog umetničkog projekta rodila i ostvarila preduzetnička ideja – kreativni i edukativni vrtić “Karusel”.
Milan Đurđević, kompozitor, tekstopisac, aranžer, producent, muzičar je više od dve i po decenije deo javne scene Srbije. Govorio je o naizgled svuda prisutnim i vidljivim ali ipak ne previše poznatim izazovima trajanja i uspešnosti preduzetničkog duha na estradi. Poznat kao čovek koji je sačuvao autentičnost u onome što radi, Milan je posebno naglasio da je u tom “vrtlogu uspeha” i u vrtlogu svega i svačega na estradi jedino važno ostati na svom zacrtanom, kreativnom putu, odolevati i biti istrajan.
Tokom ovog događaja putem skype-a u razgovor se uključila i vlasnica Business Café licence za Sloveniju Zori Jakolin, i najavila skup “500 preduzetnica” u Sloveniji – čiji je ona jedan od organizatora i koji će u ovoj, petoj godini održavanja, okupiti čak i više preduzetnica od broja koji je u nazivu susreta.
Sledeći Business Café Srbija 22. po redu, je zakazan za 28. mart 2017. godine, a održaće se po prvi put u Zrenjaninu.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
KLIJENT PRIČA, TERAPEUT GA SLUŠA. DA LI JE BAŠ TAKO?…
error: