fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Kako napraviti portret osobe u njenoj bolesti?

Svetski homeopatski stručnjak u Beogradu

Novo predavanje iz ciklusa napredne homeopatske edukacije “Harmony with Homeopathy” dr Mandar Patkar iz Indije  održaće 18. i 19. januara 2020. u Beogradu. Učesnici će dobiti sertifikate o pohađanju ovog naprednog edukativnog homeopatskog programa.

Kako se menja vitalna sila čoveka?

Na svojim predavanjima dr Mandar se bavi prepoznavanjem oblika i dinamike poremećene vitalne sile čoveka u bolesti, što nije uvek lako.
-Naš zadatak je da pronađemo na koji način se čovekova vitalna sila promenila i stvorila nelagodnost, da napravimo portret te osobe u bolesti. Ovu umetnost potrebno je naučiti i neprestano vežbati kako bi postali gospodari predivne nauke homeopatije- kaže dr Mandar koji je poznat i po svom jedinstvenom pristupu slučaju, koji omogućava vrlo jednostavnu analizu i lak odabir odgovarajućeg homeopatskog sredstva.
Dr Mandar je pravi umetnik u analizi i pronalaženju “tačke otvaranja” slučaja, što će biti jedna od tema predavanja. Polaznike ovog predavanja će uvoditi u proces brzog i efikasnog otkrivanja izmenjenog stanja , preciznog analiziranja i definisanja problema i pronalaženja centralnog poremećaja pacijenta, način na koji se lako odredi nivo na kojem se nalazi najjače odstupanje (telesni, mentalni, spiritualni…), kao i mijazmatsku pozadinu slučaja, a baviće se i proučavanjem Organona i Materija Medice kroz analizu slučajeva, ključnih karakteristika određenih remedija, kao i interpretacijom govora tela pacijenta.

Impresivni rezultati dr Mandara

Dr Mandar Patkar nije samo iskusni predavač, već je i poznat po impresivnim rezultatima u svojoj kliničkoj praksi i lečenju i najtežih patologija. On je redovni predavač master kurseva na The Other Song International Homoeopathic Academy. Predavač je i mentor naprednih kurseva homeopatije na Maharashtra university of health science, kao i učesnik specijalnih kurseva iz metodologije i istraživanja na polju homeopatije na istom univerzitetu. Osnivač je posebne homeopatske studijske grupe pod nazivom “Harmony with Homoeopathy”. Drži redovne seminare na Indian Institute of Homoeopathic Physicians u Bombaju i još nekim univerzitetima i institutima širom Indije.
DRUGO, od ukupno tri predavanja ove napredne homeopatske edukacije, biće održano 18. i 19. januara 2020. (subota i nedelja od 9.30 do 17h) (ovom predavanju mogu prisustvovati i oni koji su odslušali i prvo njegovo predavanje prošle godine u Beogradu)

Okupljanje je 18. januara od 9h. Početak predavanja je u 9.30h.
Mesto održavanja sala hotela Life Design, Balkanska 18, Beograd.
Zainteresovani mogu poslati prijave na: suzana.djokic06@yahoo.com ili  info@svethomeopatije.rs

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Rane nas vode u potragu za isceljenjem Do svoje dvadesetpete…
error: