BG online

Enterijer

Kako izgleda novi IKEA katalog?

Inspiracija i 7 životnih priča

Novi IKEA katalog konceptualno je drugačiji, inspirisan IKEA katalozima iz 1980-ih. U posebnom fokusu ovogodišnjeg izdanja je sedam domova, svaki sa svojom pričom i inspiracijom za svakodnevni život. Svaki od njih prikazuje različite životne situacije, kojima su zajedničke različite potrebe i zajednički život.
Kompanija Ikea sprovodi istraživanja o životu kod kuće širom sveta i u skladu sa rezultatima kreirali su priče i opremili sedam stanova i time se odmakli od pojedinačnih soba kako su do sad promovisali artikle u svojim katalozima.
Previše stvari u stanovima pokazalo se jednim od najčešćih problema savremenog stanovanja, zbog čega dva stana pokazuju kako organizovati svoje stvari i uspomene. Tu je i stan od svega 16 kvadrata kao i stan potpuno posvećen ekološki osvešćenom stilu življenja, a svi su kreirani uz pomoć IKEA rešenja.
Uz ovogodišnji katalog, najavljene su i neke od brojnih kolekcija koje će tokom godine stizati u robnu kuću IKEA Beograd. Povodom 75. godišnjice poslovanja, pokrenuta je posebna kolekcija GRATULERA s nekim od najpopularnijih IKEA predmetima iz 50-60-ih, 70-80-ih i 90-00-ih godina prošlog veka. Prvi deo kolekcije već je stigao, a drugi i treći pristižu tokom oktobra i decembra.
IKEA katalog za 2019. godinu ima blizu 300 stranica, preveden je na 37 jezika i distribuiran u 50 država i u 190 miliona primeraka.
IKEA katalog najtiražnija je publikacija ikad štampana na FSC sertifikovanom papiru, što znači da potiče iz šuma kojima se upravlja prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
KAD STIGNE DRUGO (vodič za preživljavanje) Jedno od najčešćih pitanja…