fbpx

BG online

Lični razvoj

Kad smo spremni za novu vezu?

Nerazrešena prošlost pritiska srce kao kamen…

Kad sam upoznala Marka pre dve i po godine tek se bio razveo. Rekao mi je da želi individualne seanse zato što mu je potrebna pomoć da prebrodi taj težak period života.
Naš prvi susret je ovako izgledao: krenuo je da mi priča kako ima troje dece I kako ga je žena ostavila, a razlog je bio, po njoj, nedostatak ljubavi sa njene strane. Kad sam pitala Marka kako se on oseća, bio je u vrlo konfuznom stanju, a na kraju mi je rekao da je ovih dana upoznao jednu ženu koja mu se svidela i sa kojom je započeo novu vezu.
Bilo je evidentno da nije bio spreman da uđe u novu vezu zato što je njegova nerazrešena prošlost još bila tu, sa njim, sa njegovim emocijama i pritiskala je njegovo srce kao kamen. Čak je na prstu još uvek imao burmu. Kad me je pitao za savet, to sam mu i rekla. Marko je inteligentan čovek, sve je dobro razumeo, ali je ipak odlučio da nastavi vezu sa ženom koju je tek upoznao. Prošlo je dve godine od našeg susreta, a Marka nisam ni čula, niti sam ga videla u međuvremenu. A onda, u toku mog predavanja na temu: “Strahovi i kako se sa njima nositi”, prepoznala sam Marka u publici. Posle predavanja mi je prišao i predložio da zakažemo individualnu seansu.

Ja ovako više ne mogu…

Šta se desilo sa njim u međuvremenu? Nastavio je vezu sa novom devojkom, ali nije bio srećan. Osećao je da ta veza sprečava njegovu slobodu i da ga ona guši svojim očekivanjima. Ona je želela da žive zajedno, da se češće viđaju, da provode više vremena zajedno. A on na to nije bio spreman. Na sve to, njegova ćerka je pokazala veliki otpor prema tatinoj novoj devojci, nije je prihvatila i nije htela da se viđa sa njom.
“Ja ovako više ne mogu, hoću da je ostavim”, rekao mi je Marko u toku seanse. Objasnila sam mu da je energija nerazrešene prošlosti odgovorna za njegovu situaciju i da je sebe doveo do krajnje granice da nešto sa tim uradi. Ovog puta bio je spreman.za moj kurs “Seti se ko si” a coaching seanse u kombinaciji sa kursom doveli su Marka do toga da razume, preobrazi, otpusti i pročisti svoju nerazrešenu prošlost.
Uspeo je da shvati i oprosti svojoj majci, da oprosti sebi zbog razvoda i da razume zbog čega se nije osećao slobodnim. Kad je ta Energija Grozna Opasna (ego) napustila njegovu dušu, on je odjednom osetio sebe.
Prvi put posle dugo vremena Marko je bio u stanju da oseti sebe i da prepozna svoje potrebe, svoja osećanja, svoje želje. I da jasno vidi i oseti svoju devojku. I u tom trenutku osetio je ljubav prema njoj. Bilo mu je jasno da je tek sada, potpuno i stvarno spreman za novu vezu. A ono što se onda magično desilo, bilo je to da je ona promenila svoje ponašanje. “Kad smo se našli da ponovo razgovaramo, imao sam osećaj da ispred mene sedi jedna nova žena. Bila je lepša i mekša i nije više bilo priče i pritiska sa njene strane. Osetio sam ljubav i želju da budem sa njom.”

Ana Nadeždić
Foto: Stefan Vidinaru

Sajt: www.ananadezdic.rs
Facebook stranica Ane Nadeždić: www.facebook.com/Ana-Nadeždić-life-coach
mail: info@ananadezdic.com

 

Ana Nadeždić

Od malena je veliki borac i emotivac. Izabrala je da se rodi u Beogradu, da bude plod strasne veze, ćerka novinarke Ruške Jakić i arhitekte Radosava Nadeždića. Izabrala je i to da već u trećoj godini iskusi odlazak oca iz svog života, dok je njena majka bila uvek uz nju hraneći je toplotom i ljubavlju od rođenja, dajući joj podršku i oslonac dok je prolazila kroz neminovna lutanja, bolove, iskušenja i raskrsnice koje donose život i odrastanje. Nakon dugogodišnjeg rada na sebi, učenja i pohađanja brojnih edukacija iz oblasti ličnog razvoja Ana Nadeždić je danas veoma uspešan trener, life&business coach. Ona bira da svakom svom problemu i emociji bude neizmerno zahvalna i duboko radi na sebi. Iz svih svojih nevolja je naučila mnogo, a sad je, kaže, uverena da su je njena životna iskustva i okolnosti doveli upravo tamo gde pripada- u njen savršen život. Udata je za Andreu, ljubav svog života, sa kojim ima sina Luku. Živi u Italiji, u jednom malom mestu okruženi prirodom gde Ana ima svoju kancelariju, ali istovremeno u mnogim gradovima širom ove mediteranske zemlje održava seminare, radionice i treninge, dok je u planu da u narednom periodu češće dolazi u Srbiju i posveti se radu s klijentima u svojoj zemlji. Ana Nadeždić u svom radu pomaže ljudima da pronađu sebe, svoje autentično biće i žive onaj život koji su zaslužili i odavno priželjkivali. Izabrala je profesiju trenera ličnog razvoja, ali i da u tome bude najbolja za svoje klijente. Do sad se školovala i obučavala širom sveta, stekla licencu učitelja, životnog trenera i business trenera po metodi “Izleči svoj život” Lujze Hej. Prošla je kroz master obuku najuvaženije svetske organizacije za business trening Dale Carnegie Training gde je diplomirala na temama međuljudskih odnosa, menadžmenta, javnog govora i prodaje. Prošla je obuku za vođenje kurseva i radionica, edukativni marketing i edukativnu prodaju kod najbolje i najuvaženije svetske kompanije za obuku trenera “Lucrative Luminary Training” iz Kanade. Ana napominje da sva ta učenja bi vrlo malo značila da nije prošla kroz životna iskustva u kojima je lutala, bila nesrećna, besna i tužna u nekim momentima.
Klijenti Ane Nadeždić postižu najbolje i neverovatne promene na trodnevnom kursu pod nazivom “Seti se ko si”, kao i na individualnim seansama.“Ne možemo doći u kontakt sa svojom dušom sve dok ne transformisemo ubeđenja koja imamo u podsvesti od ranog detinjstva. Ti programi ljudima prave velike probleme, a veoma je važno i emocionalno čišćenje. Često ne znamo šta da radimo sa našim emocijama, besom, tugom,  grižom savesti, strahom, pa onda bežimo od njih. Istresamo se na drugima ili sve potiskujemo u sebe.
Svaka naša misao pravi emocije. Tokom 24h mi imamo 90 000 novih misli. Negativne misli nas ne hrane, već samo nanose štetu nama i drugima“, napominje Ana.

Pročitajte intervju sa Anom Nadeždić:

Od emocionalnog haosa do mirne luke

Saveti Ane Nadeždić:
Okret ka duhovnim vrednostima
Egoisti su ljudi koji ne vole sebe
Ne morate biti i ostati nesrećni
Duša uvek ima plan za nas i ona nikad ne odustaje
Oslobodite sebe i druge od psihološke i emocionalne zavisnosti
Alatke za emocionalni detoks
Seksualnost i opraštanje
Zašto se do promene i rezultata ne dolazi brzo?
Otvorite vrata svojih snova i svog predivnog života, sada!
Kako krenuti ka boljem životu u situaciji u kojoj se nalazimo?
Emocionalne turbulencije
Trening uma
Emocionalni detoks
Šta nam poručuju oni koji nas povređuju?
Roditeljstvo bez stresa
Tražite li ljubav tamo gde joj nije mesto?
Kad treba izaći iz ljubavne veze?
Uspešni menadžeri odlično sarađuju i sa svojim emocijama
Kako sam izgradila divan odnos sa majkom
Kako je program “Seti se ko si” promenio moj život?
Izlazak iz mentalnog i emocionalnog zatvora
Zašto se baš meni sve ovo dešava?
Više nisam ljut na svoju prošlost, prestao sam da se plašim ljubavi…
U kom pravcu gleda vaša duša?
Oslobodićete se tereta prošlosti kad oprostite sebi i drugima
Muškarac na coachingu sa suzama u očima
Zahvalite se onima koji su vas povredili
Uzrok svih nesporazuma je u dubini naše duše
Zašto je važno oprostiti drugima i sebi time učiniti mnogo….
Zagrljaj koji me je doveo u kontakt sa mojom dušom
Setite se ko ste jer to je najvažnija odluka koju treba da donesete
Ljubav kao jezik duše
Razgovor sa sopstvenom dušom
Odnos prema sebi i drugima
Kako kreirati život o kojem maštate?
Šta znači oprostiti sebi?
Kako sam privukao ženu svog života…
Spoznajte i prihvatite svoj ego
Šta rade emocije iz detinjstva u svetu odraslih?
Zagrljaj sa ocem nakon 30 godina ćutanja…
Intuicija zna šta je za nas dobro
Putovanje od patnje do sreće
Najvažnije životne lekcije nalaze se u opraštanju
Klijentkinja i ja smo zajedno smo plakale
Drugačiji pogled na patnju
Naučite da prepoznate i kontrolišete vaš ego
Moć opraštanja
Znate li koliko ste jaki?
Koliko traje rad na sebi?
Psihološko nasilje u partnerskom odnosu
Od emocionalno prazne do srećne i uspešne žene
Šta se krije iza naših rana?
Kako izlečiti odnos sa članovima porodice?
Naučite kako da izađete iz konflikta sa porodicom, kolegama, prijateljima…
Šta nam donosi izlečenje odnosa sa roditeljima?
Priče iz života Ruške Jakić i njene ćerke Ane Nadeždić o ljubavi, životu, bolu, radosti…
Jezik duše i jezik uma
Tajna privlačnosti muškarca i žene
Kako da se porodica ponovo okupi za stolom?
Otpuštanje toksičnih emocija i prestanak osuđivanja
Gde je nestao moj romantični čovek?
Seksualnost u braku
Zašto se ne razumemo?
Da li je razvod jedino rešenje?
Moramo li da se rastajemo?
Tajna ljubavi između roditelja i dece
Tajna ljubavi između žene i muškarca
Moćna poruka ljubavi

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Na ovogodišnjoj manifestaciji „Noć muzeja“ predstavljena je nova Schweppes Skittle…
error: