BG online

HOTELI

Još jeftiniji hotelski aranžmani u Vrnjačkoj Banji

Nezaboravan doček u Merkuru

Hotel Merkur tradicionalno organizuje dobru zabavu uz svečanu novogodišnju večeru i reprizu, a ove godine muzički program biće posebno atraktivan uz bend Dijamantske lige La Bombonjera koji je poznat po svom muzičkom spektaklu, uz koreografije, kostime, saksofon i DJ-a. Za najluđu noć u Merkuru pripremili su atraktivan muzički program za sve generacije.
Za gastronomski užitak na početku 2020. godine kreiran je specijalan meni koji kombinuje nacionalne i internacionalne specijalitete, uz all inclusive ponudu najkvalitetnijih domaćih pića. Nakon proslave goste u sobi čeka korpica sa voćem.
Aranžmani hotela Merkur uključuju relaksaciju u bazenima sa mineralnom vodom i korišćenje Akva, Fitness i Wellness centra. Gosti mogu iz svoje sobe u bade mantilima, direktno iz svoje sobe doći do Akva centra i uživati u najvećem bazenu sa mineralnom vodom u Vrnjačkoj Banji i sauna parku.
Cena DOČEKA: 5.900 din/ REPRIZE: 4.000 din
Za avansne uplate 100% aranžmana dobijate sniženje od 20% na postojeće cene, pa je trodnevni aranžman u ½ sobi 22.560 din. a u 1/1 sobi (na prethodno sniženih 20% dobijate još 20% popusta) je cena za tri dana 14.430 din. Ovo su najeftiniji aranžmani u Vrnjačkoj Banji! (ponuda važi do ponedeljka 30.decembra 12h)
Aranžman možete rezervisati tel.: 036/ 515 51 50, 036/515 51 41, 036/618 860.

Merkur Vrnjačka Banja

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
I ove godine na vrhu Avale, u okviru kompleksa Avalskog…
error: