BG online

Estetika

Jedemo šta volimo, a kilogrami idu na dole

Nisam verovala da mogu bez brašna i šećera

Oduvek postoji teorija da ima ljudi koji “jedni jedu sve i ne goje se”i a da nasuprot njima postoje i oni “na koje se kilogrami prosto lepe”. To zaista i jeste tako, budući da istraživanje dr Suzane koja je doktor neurokognitivnih nauka kaže da neki organizmi nisu podložni stvaranju zavisnosti od šećera, brašna, pa samim tim ni prejedanja, dok drugi jesu tome podložni i iz tog razloga se godinama i decenijama vrte u začaranom krugu skidanja kilograma i vraćanja istih, sa sve kamatom. Danas, kad se došlo do tog otkrića, mi koji imamo taj problem možemo da odahnemo jer postoji rešenje koje se u svetu već na hiljadama primera pokazalo kao izuzetno efikasno, a kod nas od nedavno. Ovo su neka od najsvežijih svedočanstva polaznika moje facebook grupe u kojoj se nalaze oni koji žele da izgube višak kilograma:
“U grupi sam od 3. juna i do današnjeg dana, (za nepuna tri meseca), skinula sam 23 kg. Prezadovoljna sam ovom ishranom i podrškom Maše Vujanović, a naravno i grupe. Ishrana je dobra i predobra; u suštini nisam se nicega odrekla, a bez slatkiša stvarno mogu.Jedem ono što volim a kilogrami iz dana u u dan, nedelje u nedelju, sve brže idu dole. Mislim da sam pronašla baš ono što odgovara mom organizmu. Osećam se bolje, pokretnije i što mi je najbitnije, želim da budem zdravija. Hvala Maši, hvala celokupnoj grupi koju ona vodi.”
Olivera, 52 godine Basel. http://mashavujanovic.com/fotografije-pre-i-posle/

“Zovem se Nataša, imam 44 godine i 20kg viška.Danima,mesecima sam se vrtela u krug i nisam imala rešenje kako da smršam. A onda sam čula Mašinu priču i poželela da je upoznam. U grupi sam od 14.08. i od tada sam izbacila iz svog jelovnika šećer i brašno. Osećam se odlično, a veliku podršku mi pruža i grupa koju Maša vodi. Za dve nedelje sa lakoćom sam izgubila 4.6kg. Nastavljam i dalje sa programom i pozivam sve one koji imaju višak kilograma da nam se pridruže.”

“Oduševljena sam programom. Moja mama 50 godina drži dijete, ali nikad do sada nije imala ovakav mir unutar sebe, bez ikakvog osećaja gladi, zahvaljujući savršeno izbalansiranom jelovniku. Ja sam svoj višak od samo tri kilograma skinula lako uz ovaj program (u životu sam skidala i po 20kg), ali je za mene fascinantno da prvi put u životu nemam nikakvu potrebu za slatkišima i testom i da nisam posle dijete završila u poslastičarnici, što sam decenijama radila. Kao da mi je amputirana potreba za porocima u vidu slatkiša i testa. Mnogo hvala Maši i svima vama koji ste u grupi, svi smo imali veliku sreću da se nađemo na ovako dobrom mestu.”
Srdačan pozdrav, Ljubica, 51 godina, Beograd.
“Evo i mene da se oglasim, smatram uspehom što sam totalno izbacila slatkiše iz glave i srca  a isto to važi i za hleb, testeninu .. brašno …  ja sam ovde dve nedelje, za to vreme sam skinula 1kg, inače, ja se ne merim jer to je za mene stres.. stalno virkati… ovako mi je bolje, vidim po garderobi.. kada budem išla još dole, poslaću i fotku…”  Ksenija, 44 godine iz Novog Sada
“U grupi sam od 17 jula i do današnjeg dana skinula sam 11 kg. Jako sam zadovoljna podrškom koju dobijam u grupi. Ishrana je jako dobra, jedemo ono što volimo a kile nestaju ” Savka iz Odžaka, BiH, 33 godine.

“Hvala na podršci. Nisam verovala da mogu bez hleba i šećera, mnogo mi je drago zbog toga. Nakon nedelju dana vaga pokazuje 103 kg, znaci 3 kg manje. Srećna sam! U drugoj nedelji 1 kg manje što je ukupno 4 kg za dve nedelje. Malo li je? Kilogram po kilogram … idem dalje, naravno … Što je veoma bitno, kad sam jutros na aparatu za merenje šecera u krvi videla cifru 6,8 bila sam presrecna !!!!!!!!!” Marica, 59 godina, Beograd

Maša Vujanović

Kako je Maša Vujanović smršala čak 54 kg možete pročitati na ovom linku:  http://mashavujanovic.com/smrsajte-zauvek/

Mašu Vujanović možete kontaktirati putem mejla: smrsajtezauvek@gmail.com
Fejsbuk stranice https://www.facebook.com/VitkaMasha/
Skype: blagodarna2017
tel: +381 (0) 68 518 10 47 (radnim danima od 11-16 časova i subotom od 13:30 – 16 časova, UTC+1)
Više o Maši Vujanović pogledajte na sajtu: www.mashavujanovic.com

Intervju sa Mašom Vujanović:

Gojaznost kao bolest zavisnosti

Saveti Maše Vujanović:
Smršala sam 54kg, a sad drugi gube kilograme uz moju podršku
Nemam šta da obučem, sve mi je veliko!
Kako smršati bez gladovanja?
Imala sam 51kg viška, a sad oblačim šta god poželim
Život sa viškom kilograma više nije moj život

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Prirodni hijaluron je najbolji (NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija) Većina…