fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Izlečite se uz pomoć ishrane

Uz knjigu “Jedi i pobedi bolest” otkrijte novu nauku o tome kako telo može samo sebe da izleči. Naučite da iz hrane izvučete ono najbolje i pokrenete svih pet urođenih odbrambenih sistema u svom organizmu. Pored toga što je informativna i sveobuhvatno napisana, knjiga je potkovana naučnim dostignućima i dugogodišnjom praksom samog autora, koji je predstavio revolucionaran pristup očuvanju zdravlja i borbi protiv mnogih bolesti.
Jedi i pobedi bolest je najbolji praktični vodič za upotrebu hrane zarad poboljšanja zdravlja. Pisan je za sve one koji su u dobroj formi i žele da tako i ostane, za ljude koji počinju da osećaju svoje godine i žele da spreče propadanje i hronične bolesti, za sve one koji žive sa srčanim oboljenjem, dijabetesom, autoimunom bolešću ili nekim drugim hroničnim stanjem, ali i za hrabre ljude koji se aktivno bore protiv opake bolesti kao što je rak, ili imaju genetsku predispoziciju da obole od karcinoma. Ova knjiga je izvanredna jer duboko objašnjava jedinstvene mikronutrijente široke palete hrane i njene specifične interakcije sa ćelijama i tkivima u telu. Doktor Li ne samo da nam govori zašto je, na primer, jabuka korisna za zdravlje već, što je još važnije, otkriva koja je vrsta jabuke najbolja.
Autor priručnika koji je promenio životne navike milionima širom sveta, dr Vilijam V. Li je svetski poznat lekar, naučnik i pisac. Na čelu je Fondacije za angiogenezu, a njegov revolucionarni pristup borbi protiv bolesti vrti se oko pronalaženja zajedničkih imenilaca. Aktivno sarađuje sa vrhunskim univerzitetima.

Knjigu “Jedi i pobedi bolest” po ceni od 999 din+ troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Preventiva u rukama Peđe Filipovića Od šesnaeste godine ima migrene…
error: