BG online

News

Izbor najuspešnije žene u Srbiji (Veuve Clicquot Business Woman Award)

U polufinalu izbora za Veuve Clicquot Business Woman Award izabrane su dve kandidatkinje koje će se naći u trci za titutlu najuspešnije dame u regionu. Točlani žiri u sastavu: Natalija Cvetković, potpredsednica i direktorka magazinskih izdanja Adria Media Group, Svjetlana Krčo, suosnivač DunavNET i Aleksandra Đurđević, generalna direktorka Delta Auto grupe odlučio je da titule najuspešnijih žena u Srbiji ponesu Olivera Stojanović, direktorka kompanije Absolut time i Mila Litvinjenko, vlasnica kompanije Aura. Ove dve dame će se sa još dve finalistkinje iz Hrvatske i jednom iz Crne Gore naći u finalu koje se održava 01. decembra u Beogradu.najuspesnijezene
Nagrada Veuve Clicquot Business Woman Award osnovana je 1972. godine u čast izuzetne poslovne žene Madame Clicquot, a svake godine dodeljuje se uspešnim poslovnim ženama širom sveta.najuspesnijezene1

Na polufinalnom izboru, pored kandidatkinja viđene su i brojne poznate ličnosti, pa su tako podršku uspešnim damama između ostalih pružili i pevačica Milena Vučić i glumica Milica Jevtić.
Regionalno finale Veuve Clicquot Business Woman Award (Hrvatska, Crna Gora i Srbija), održaće se 01. decembra, u Beogradu, u lounge-u “TOP OF THE HUB”.
Pobednica će imati priliku da se druži i učestvuje na završnoj večeri u Francuskoj, u gradu Reims na kojoj će se okupiti pobednice svih zemalja u kojima se dodeljuje ova prestižna nagrada.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
BUSINESS CAFÉ 14. PUT U BEOGRADU Najpopularije druženje malih preduzetnika,…