fbpx

BG online

Vesti

Izabran najbolji koktel majstor

Šveps se uvek dobro miksuje

SCHWEPPES Mixology 2019 je i ove godine okupio najbolje domaće barmene koji su hrabro osmišljavali nove koktele i kombinacije ukusa. Na drugom takmičenju strastvenih zaljubljenika u bartending učestvovalo je 19 kandidata, a prema oceni žirija prvu nagradu je poneo Miloš Janković, drugoplasirani je Zoran Budimirović, dok je treće mesto pripalo Stefanu Ćirkoviću.

Finalisti su, uz Schweppes arome, koristili još 5 dozvoljenih sastojaka u raznim kombinacijama, a sve to kako bi svoje koktele učili inovativnim i jedinstvenim.
-Pobediti večeras u jakoj konkurenciji vrhunskih koktel majstora, za mene je veliko priznanje. Schweppes Mixology je bio još jedna fantastična prilika za sve nas koji se bavimo poslom barmena da svoje umeće miksanja koktela još više usavršimo u kreativnom i tehničkom smislu – rekao je pobednik takmičenja Miloš Janković.
Na zabavi koja je usledila nakon finala SCHWEPPES Mixology 2019 Marija Kilibarda i Boško Jakovljević miksali su koktele za posetioce, a prihod od prodaje namenjen je projektu „Lice ulice“, pripadnicima marginalizovanih i ugroženih grupa.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Tamara Klarić i Bogdan Stevanović su krenuli peške ka Beogradu…
error: