fbpx

BG online

Vesti

Trikovi i saveti stručnjaka

KAKO POSTATI USPEŠAN FREELANCER U SRBIJI?

IT stručnjaci iz Fejsbuka, Tvitera, IBM-a i drugih velikih svetskih kompanija, iz različitih zemalja sveta, govoriće na velikoj IT konferenciji koja će se održati u okviru ITkonekta (www.it-konekt.com) 23. i 24. maja u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.
O tome koji je to novi Fejsbukov frejmvork na tržištu i kako uz pomoć njega napraviti aplikacije na svetskom nivou govoriće jedan od uspešnih Fejsbukovih developera. Šta nas očekuje u budućnosti jednog od najpopularnijih programskih jezika- Javi, koji su novi trikovi i primeri dobre prakse, otkriće na ITkonektu pravi šampion i rok star Jave, Adam Bien.konferencija-slika
Kako za 44 sata do 250.000 dolara i novog proizvoda objasniće Ivan Erceg koji je pobedio na jednom od najvećih hakatona na svetu, u San Francisku. Rails Girls će ispričati kako to izgleda kad žene uzmu u ruke programske alate, dok će predstavnici najveće platforme za freelance zapošljavanje u svetu Elance oDesk otkriti trikove i savete kako postati uspešan freelancer u Srbiji.
Kako razvijati igrice za virtuelnu realnost, šta može da krene naopako pri testiranju JavaScrišt aplikacija, kako (ne) upropastiti sopstveni startap, zašto treba biti aktivan član IT zajednica, neke su od zanimljivih tema o kojima će biti reči na konferenciji u okviru ITkonekta.
Osim svetski poznatih stručnjaka iz inostranstva, na konferenciji će govoriti i domaći IT stručnjaci, kao i predstavnici velikih IT zajednica. Ceo program konferencije dostupan je na sledećem linku.
ITkonekt će se održati 23. i 24. maja u hotelu Crowne plaza u Beogradu, i sastojaće se od tri dela: IT sajam zapošljavanja (IT job fair) gde će velike IT kompanije ponuditi brojna radna mesta u IT-u, GameSpace u kojem će se okupiti svi zainteresovani za gejming, i ITconference gde će stručnjaci u IT industriji govoriti o najnovijim trendovima u IT-u.
Zainteresovani za ovaj događaj se mogu prijaviti putem sajta www.it-konekt.com i besplatno napraviti svoj profil.
Glavni partner događaja je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Cosmic Development, Humanity, Manpower, Trizma, Telenor, Efront, Vast, Comtrade, Performance tehnologies, DDOR, Dunav osiguranje, IBM, Young culture, Puzzle softver, Conveo solutions i drugi. Glavni edu partner je Admin trening centar (ATC).
Cilj ITkonekta je da na jednom mestu okupi najkvalitetnije IT stručnjake i pokrene stvaranje najveće IT zajednice u zemlji. Ovo će biti polazište za stvaranje jakog brenda koji će doprineti promociji IT-ja u Srbiji i podstaći obrazovanje sve više kvalitetnih IT stručnjaka i profila koji su traženi na tržištu.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ona je trener za lični razvoj i praktičar rekonekcije, zaljubljenik…
error: