BG online

Vesti

Inteligentni pratilac za pravljenje selfija

Honor 10 stigao na srpsko tržište

Jedan od vodećih e-brendova pametnih telefona u okviru Huawei grupacije Honor je lansirao novi model telefona Honor 10 na srpsko tržište. Ovaj pametni telefon, posebnog dizajna, je premijerno predstavljen u Evropi 15. maja u Londonu.
Honor 10 sa fulview ekranom od 5,84 inča ima AI dual kameru, USB-C port i ultrazvučni čitač otiska prsta ispod stakla, kao i audio konektor od 3,5 mm i 4 + 64 GB interne memorije.
Honor na tržište donosi dve jedinstvene tehnologije. Prva je napredna AI 2.0 tehnologija veštačke inteligencije ugrađena u dual kameru. AI zadnja kamera od 24MP+16MP sa dvostrukim sočivom prepoznaje preko 500 scena u 22 kategorije u realnom vremenu. Prednja kamera od 24MP Honora 10 je vaš inteligentni pratilac za pravljenje selfija. Podržava 3D prepoznavanje lica, optimizuje detalje lica i registruje preko sto tačaka na licu preciznošću na nivou piksela. Druga je CMF dizajn i 3D staklena pozadina sa nanooptičkom površinom koja se sastoji od petnaest slojeva svetlucave boje. Rezultat je jedinstven izgled sa bojama koje sijaju iz svakog ugla.
Honor 10 je napravljen od stakla posebnog dizajna. Pozadina telefona je ukrašena impresivnim efektom refleksije boja. Zakrivljenost displeja od 2,5D posebno naglašava okrugli, elegantni izgled telefona koji savršeno staje u ruku. Honor 10 kupcima donosi savršenu kombinaciju boja – Phantom Blue i Phantom Green.
Honor 10 radi na nezavisno ugrađenom NPU procesoru. Memorija od 4GB RAM i kapacitet skladištenja podataka je 64GB ROM, ima Honor Super Charge 5V/4,5A bateriju sa 3.400 mAh (tipična vrednost, koja može da napuni 50 odsto telefona za 25 minuta. Uređaj se zasniva na najnovijem EMUI 8.1.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kako živeti sporije i bez pritiska? Neka istraživanja kažu da…