BG online

Sajam automobila
Vesti

I vi možete živeti u srećnoj porodici

Naučite kako da sačuvate brak i popravite odnose

Srećna porodica je ona porodica koja je zdrava i funkcionalna. U njoj svi međusobno direktno i otvoreno razgovaraju, postoje jasne granice ka široj porodici i socijalnom okruženju, a u okviru same porodice postoje jasne granice bračnog i roditeljskog para, braće i sestara i svakog člana. Svi čanovi zdrave porodice se u njoj osećaju sigurno i prihvaćeno, poštuju se različitosti u razmišljanju, osećanju i ponašanju. Ako vaša porodica ne liči na porodicu o kojoj pričamo nemojte gubiti nadu da to ne može da se promeni, a po rečima psihologa i porodičnog terapeuta Branislave Pavlović svaka porodica ima kapacitet da se menja.
-Moja definicija zdrave porodice je da nju čine“ljudi koji se vole”- kaže Branislava Pavlović i najavljuje radionicu u Beogradu 24.novembra.- Koncept radionice „I vi možete živeti u srećnoj porodici“ je takav da polaznike ohrabrim i uputim u načine uz pomoć kojih koji će moći da utiču na to da njihovi odnosi postganu bolji i kvalitetniji. Neki od važnih saveta su: pričajte otvoreno i direktno o problemima, krizama, dilemama, ustanovite jednom nedeljno „porodični sastanak“, svaki dan kada dočekate decu zagrlite ih i odvojite desetak minuta da im se odmah posvetite, pokazujte negu, brigu i nežnost prema svakom članu porodice, poštujte različitost, individualnost i privatnost svakog člana, kao roditelji uvek nastupajte zajedno i dosledno nikad se ne raspravljajte pred decom, čuvajte svoj brak, odatle je i nastala vasa porodica- neke su od poruka Branislave Pavlović.
“I vi možete živeti u srećnoj porodici (naučite kako da sačuvate brak)” je radionica na kojoj ćete saznati mnoge tajne zdrave porodice i šta sve sami možete učiniti da bi vaši odnosi bili bolji i kvalitetniji.
Obavezne su prijave, ograničen broj polaznika radionice.
Rezervišite vaše mesto na tel.066060820 ili putem mejla: [email protected]

Branislava Pavlović dipl. psiholog i sistemski porodični terapeut ima svoje savetovalište u centru Beograda. Radila je kao klinički psiholog u Domu zdravlja gde je stekla dugogodišnje iskustvo u radu sa odraslima i decom baveći se psihoterapijskim radom i psihološkom dijagnostikom. Pomaže svojim klijentima da reše i prevaziđu različite životne probleme, uključujući anksioznost, depresivnost, bračne probleme i konflikte u interpersonalnim odnosima, probleme na poslu, u roditeljstvu i razvojnim krizama. Pored rada u savetovalištu Branislava Pavlović sa klijentima koji se odluče za taj koncept razgovara tokom šetnje u prirodi. (Walk&Talk) i napominje da fizička aktivnost u svakom svom obliku pozitivno utiče na anksiozno depresivna stanja, nesigurnosti, sliku koju imamo o sebi i da se čovek bolje oseća kad je aktivan.
www.branislavapavlovic.rs
tel:(063) 329-325
e-mail: [email protected]
FB: www.facebook.com/Pavlovic-Branislava-psiholog-i-psihoterapeut

Intervju sa Branislavom Pavlović:

Porodica na psihoterapiji

Saveti Branislave Pavlović:
Možemo li se razići kao prijatelji?
Odrastanje uz društvene mreže
Drugačiji pogled na probleme
Zajedničke ili odvojene finansije u braku?
Kako izgleda prava ljubav?
Život u braku bez seksa
Emocionalni razvod (u braku, a sami)
Može li beba da vas zbliži sa partnerom i sačuva brak?
Život u lošem braku
Bračni problemi i spavanje u odvojenim krevetima
U šetnji sa psihoterapeutom

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Jedna od najvećih regionalnih pevačica Kaliopi promovisala je novu pesmu“Presuda”…