BG online

ODMOR I PUTOVANJA

TOP 3 destinacije za ronjenje

Prostirući se na preko 40 km predivne obale, Hurgada je obasjana suncem tokom cele godine, ima neverovatno lepe plaže i koralne grebene, kao i na desetine uzbudljivih atrakcija u kojima svi gosti ovog prelepog primorskog grada mogu uživati.hurgada1
Iako se nalazi u TOP 3 destinacija za ronjenje na planeti, Hurgada može ponuditi mnogo toga za svakoga, čak i za one koje ronjenje ne zanima: zabavu na plaži, ekstremne vodene sportove, bogat noćni život i golf. To su samo neke od opcija koje gosti mogu da izaberu tokom svog boravka u Hurgadi.
Hurgada je grad pun luksuznih resort hotela podeljenih na Sakalu, El Dahar i El Memšu. U Sakali se mogu naći hoteli koji se nalaze direktno na plaži, hoteli srednje kategorije, kao i mnogo restorana. Južno od Sakale se nalaze hoteli koji svojim luksuzom oduzimaju dah.hurgada
El Dahar je stari deo grada koji šarmira svoje posetioce brojnim bazarima. El Memša, što u prevodu znači “seoski put” je moderni deo Hurgade. Osim ova tri dela grada, Hurgada ima još nekoliko luksuznih lokacija, kao što su Soma Bay, Makadi Bay i Sahl el Hashish.
Hurgada se smatra prestonicom rivijere Crvenog mora i nalazi se južno od Sueckog kanala i 550 kilometara udaljeno od Kaira. Temperatura u Hurgadi je savršena tokom cele godine, a njena suva, pustinjska klima doprinosi tome da je velika razlika u temepraturi između dana i noći, dani su vrući, dok je temperatura noću veoma prijatna.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
ENERGIJA LJUBAVI U KRALJEVIM ČARDACIMA POZDRAV ŽIVOTNOJ ENERGIJI (PEĐA FILIPOVIĆ…