fbpx

BG online

HOTELI

Otmen, luksuzan i autentičan

Hotel sa istorijom i pričom (SAINT TEN)

U srcu Beograda, u mirnoj ulici Svetog Save, na broju 10 u svom raskošu i eleganciji smešten je hotel SAINT TEN.  Dok je istorija ispisana i protkana na originalnoj fasadi ovog luksuznog hotela, zgradi iz tridesetih godina prošlog veka, goste šarmira pričama o nasleđu.
Arhitekta Stojan Veljković je 1929. godine izgradio svoju porodičnu kuću u kojoj se uz Veljković porodicu okupljala akademska i politička elita. On je bio poznati član masonske lože i obeležja iznad balkona i danas ostavljaju utisak elegancije i tajnovitosti. 1939. godine u staroj kući, na čijem mestu danas ponosno stoji SAINT TEN hotel, potpisan je Cvetković-Maček sporazum kojim je Hrvatska postala nezavisna banovina. Urbani mit kaže da je tokom II Svetskog rata na današnjem mestu hotela bilo sedište tajne britanske policije MI6 i da je Duško Popov bio redovan posetilac ovog zdanja.
Uz preplitanje sa modernim trendovima SAINT TEN hotel i njegovi zaposleni nastoje da pruže vrhunsku uslugu, posvete se svakom gostu i priđu mu iskrenim osmehom.
Hotel sadrži 54 sobe i apartmana, a ovde odsedaju gosti koji cene autentičnost, luksuz i udobnost.
Svi tipovi soba su pažljivo osmišljeni, tako da svaki detalj bude na svom mestu i da se ispune očekivanja gostiju. Classics, Executives i Suites imaju mogućnost individualnog podešavanja temperature, bez obzira na godišnje doba. Sve sobe i apartmani su opremljeni unikatnim ručno pravljenim nameštajem, Serta dušecima i londonskom Noir kozmetikom.
SAINT TEN Hotel se izdvaja kao vodeće mesto za organizaciju različitih događaja. Pet savremeno opremljenih konferencijskih sala predstavljaju idealan prostor za sastanke, seminare, konferencije i koktele.
Sanctus restoran nudi fine dine koncept izvrsnih jela, dok se bar može pohvaliti izvrsnom ponudom kako lokalnih, tako i svetskih pića.
Ono što SAINT TEN Hotel dodatno izdvaja iz beogradske ponude su njegovi zaposleni, koji svojom otvorenošću i profesionalnošću dižu uslugu na viši nivo i čine da se gosti zaista osećaju kao kod kuće, zbog čega se rado i vraćaju.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Budite prvi koji ćete pročitati roman "Solunska 28" Nakon što…
error: