fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Nova dimenzija u pristupu i analizi izmenjenog stanja uma i tela

Ugledni učitelj homeopatije u Beogradu

Sjajna vest za sve homeopate koji žele da unaprede svoja znanja dolazi iz homeopatskog centra Homeocare koji ovog proleća organizuje u Beogradu seminar dr Mandara iz Indije.
-Duže od decenije pratim rad dr. Mandara i oduvek me je oduševljavao njegov jedinstven pristup analizi slučaja. Nakon konsultacije sa njim i najkomplikovaniji slučajevi izgledali su mi tako jednostavni i pitala sam se kako nisam uspela da sagledam to što mi je bilo sve vreme tu, na dohvat ruke. Od njega sam zaista puno toga naučila i moja velika želja je bila da homeopate imaju mogućnost da im od strane ovog majstora, bude otkrivena sasvim nova dimenzija u pristupu i analizi takozvanog izmenjenog stanja uma i tela (u vidu bolesti i simptoma)- kaže homeopata Suzana Đokić koja sa Homeopatsko-holističkim centrom Homeocare organizuje seminar u Beogradu namenjen homeopatama koji žele da poboljšaju veštinu brze i pouzdane preskripcije.
Zvezda ovog seminara biće dr Mandar n Patkar iz Indije koji će govoriti o tome kako brzo i na jednostavan način pronaći ulaznu tačku otvaranja slučaja i centralni poremećaj pacijenta.

Odakle krenuti?

Homeopatija je nauka o životu i direktno se odnosi na nivo energije određene osobe.
Energija…dinamika je deo kosmičke i univerzalne energije, a prazninu ili nedostatak u ovoj energiji je ono što treba tretirati. Usled ove “praznine” kod osobe nastaje kompenzacijski mehanizam, reakcija koju nazivamo znakovima i simptomima. Ovi znaci i simptomi na kraju dolaze iz jednog jezgra i to jezgro je centralni poremećaj. Centralni poremećaj je pomeranja ili izmeštenosti iz optimalnog stanja ili stanja zdravlja. Ako prepoznamo centralni poremećaj, onda je lek odmah tu, nadohvat ruke… Tako da je naš cilj upravo to, da prepoznamo to izmenjeno stanje- objašnjava Suzana Đokić.
Svaki homeopata je bio u situaciji da u nekom slučaju ne zna odakle da krene, da ima previse ili premalo simptoma, da ne može da pronađe samu suštinu slučaja. Dr Mandar je poznat po svom jedinstvenom pristupu slučaju, koji omogućava vrlo jednostavnu analizu i lak odabir odgovarajućeg homeopatskog sredstva. On je pravi umetnik u analizi i pronalaženju “tačke otvaranja” slučaja, a na seminaru će predstaviti način na koji lako može da se odredi tačna predispozicije pacijenta ili stanja odstupanja od zdravog stanja, energetski nivo na kom se nalazi najjače odstupanje (telesni, mentalni, spiritualni…), kao i mijazmatska pozadina slučaja.
Predstaviće i ključne karakteristike ili ključne tačke određenih remedija iz ugla Materija Medice.
Pokazaće na koji način se koristi Šoltenov i Šankaranov sistem za potvrđivanje izabrane remedije.
Deo predavanja biće posvećen i interpretaciji govora tela koji je važan u razumevanju slučaja.
Pojasniće Bogerov pristup i pristup akutnim slučajevima- otkriva Suzana Đokić.
Dr Mandar N Patkar redovni je predavač master kurseva na The Other Song International Homoeopathic Academy. Predavač i mentor naprednih kurseva homeopatije na Maharashtra university of health science, kao i učesnik specijalnih kurseva iz metodologije i istraživanja na polju homeopatije na istom univerzitetu. Osnivač je posebne homeopatske studijske grupe pod nazivom Harmony with Homoeopathy. Drži redovne seminare na Indian Institute of Homoeopathic Physicians u Bombaju i još nekim univerzitetima i institutima širom Indije.
Seminar će se održati 13. i 14. aprila (subota i nedelja od 9h do 17h) u hotelu Life Design, Balkanska 18.
Kontakt: info@svethomeopatije.rs
www.svethomeopatije.rs
Pratite Homeopatsko-holistički centar Homeocare i na FB strani: https://www.facebook.com/homeocare.centar/

Suzana Đokić, osnivač i vlasnik Homeopatsko-holističkog centra Homeocare u Beogradu.
Nakon završenih trogodišnjih studija iz klasične homeopatije u Beogradu, završava i dvogodišnju specijalizaciju više homeopasthih sistema i postdiplomske studije na The Contemporary College of Homeopathy iz Velike Britanije.
Od 2010. godine drži privatnu homeopatsku praksu u Beogradu.
Organizator je raznih edukacija i seminara, sarađuje sa velikim svetskim imenima u svetu homeopatije i još nekih tehnika holističkog lečenja. Od 2013. godine je koordinator nastave Contemporary College of Homeopathy na prostoru Balkana.
U svom radu koristi i tehniku Recall Healinga i quantum biofeedbacka na SCIO uređaju koji je pravo remek delo među biofeedback i biorezonantnim uređajima.

Saveti Suzane Đokić:
Prognozirali su da nikad neće hodati i govoriti, a on je danas zdrav i nasmejan mladić…
Oporavak od stresa uz homeopatiju
Putovanje duše ka isceljenju
Povezanost tela i psihe
Šta se krije iza bolesti?
Emocionalni konflikt kao okidač za bolest
Drugačiji pristup zdravlju
Menopauza ne mora biti stresna
Zdrava, otporna i emocionalno stabilna deca

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ono bez čega ne možete sigurno ćete izgubiti Kako preboleti…
error: